VisionsConnected wereldwijd servicepartner VPODSolutions


AMSTERDAM, 20101007 -- VisionsConnected, specialist in het leveren van videoconferencing als een dienst, is door VPODSolutions, leverancier van zelfstandig opererende en demonteerbare videoconferencing units (VPOD's), gekozen als wereldwijde servicepartner. VisionsConnected biedt door middel van haar Managed Video Services technische en functionele ondersteuning tijdens videoconferencing vergaderingen. Deelnemers aan deze vergaderingen wordt daarmee het ultieme gebruiksgemak geboden. Zo ondersteunt de `videoconciërge' gebruikers bij het inplannen van vergaderingen en zorgt deze voor een solide verbinding en optimale beeldkwaliteit. Naast het bieden van de Managed Video Services verzorgt VisionsConnected ook de wereldwijde verkoop van VPOD's.

VPOD's zijn volledig ingerichte videoconferencing ruimten die binnen elke omgeving kunnen worden geplaatst. Omdat VPOD's zelfstandig opereren zijn slechts een stroomvoorziening en een internetaansluiting nodig om ze te laten functioneren. De units zijn voorzien van topkwaliteit high definition videoconferencing apparatuur en kunnen binnen één dag op locatie worden geplaatst en ingericht. Dankzij de flexibele opzet kunnen ze ook makkelijk verhuizen naar een andere locatie. VPOD's zijn daardoor een goed alternatief voor de kostbare en tijdrovende inrichting van een standaard fabriekshal, receptie of bedrijfsruimte voor videoconferencing.

Raymond Alves, CEO bij VisionsConnected: "Klanten van VPODSolutions ervaren dankzij onze inzet een optimale service. Deelnemers kunnen direct starten met de vergadering. Het inplannen, het opzetten van de verbinding en de technische ondersteuning wordt volledig verzorgd door VisionsConnected. Wij zijn, net als VPODSolutions, van mening dat gebruikers zich niet moeten bezig houden met de achterliggende techniek of de installatie van de ruimten. Dankzij onze samenwerking kunnen gebruikers zich volledig concentreren op de vergadering."

Marketing director van VPODSolutions, Liz Close: "Wij constateerden een behoefte in de markt aan betaalbare, zelfstandig opererende en demonteerbare videoconferencing ruimten. Steeds meer bedrijven zien de voordelen in van een flexibel te plaatsen unit ten opzichte van een dure investering in de infrastructuur. Ons doel is om de zorgen over de bouwtechnische installatie bij de klant weg te nemen, zonder verlies van kwaliteit en gebruiksgemak. VisionsConnected wil door middel van haar dienstverlening videoconferencing zo toegankelijk mogelijk aanbieden en sluit daarom perfect aan op onze visie."


Over VisionsConnected
VisionsConnected is een van de grootste Managed Video Service providers in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf is TANDBERG partner (marktleider op het gebied van videoconferencing) en is in 2009 door TANDBERG uitgeroepen uit een selectie van partners uit Europa, Afrika en Zuid Amerika tot de beste Managed Video Servicepartner voor 2009. VisionsConnected ontwerpt complexe videocommunicatie oplossingen, geïntegreerde video communicatie software, Telepresence oplossingen en biedt een volledig pakket aan video conferencing diensten aan, welke geïmplementeerd kunnen worden binnen 30 dagen op elke locatie, wereldwijd. Voor meer informatie: www.visionsconnected.com.

Over VPODSolutions
VPODSolutions is wereldwijd leverancier van zelfstandig opererende en demonteerbare videoconferencing units. De units zijn ontworpen voor het gebruik van hoge kwaliteit HD apparatuur en kunnen binnen een dag geplaatst en geïnstalleerd worden op elke locatie wereldwijd. VPODSolutions heeft zichzelf als doel gesteld om klanten te voorzien van unieke, flexibele, hoogwaardige en betaalbare videoconferencing en telepresence oplossingen. Wereldwijd maakt VPODSolutions gebruik van geselecteerde servicepartners. Dit netwerk maakt het voor VPODSolutions mogelijk om een eersteklas distributiesysteem op te zetten en uitstekende Managed Services te bieden, waarmee zij klanten kunnen voorzien van optimale service en advies. Voor meer informatie: www.vpodsolutions.com.





Ingezonden persbericht