Zandvoort heeft de beste SWIRL'S van Nederland en België


6 maanden na start al de beste uit ruim 80 SWIRL'S vestigingen uit Nederland en België

ZANDVOORT, 20101007 -- Eetgelegenheid Het Plein Fast Food te Zandvoort is afgelopen dinsdag uitgeroepen tot beste SWIRL'S vestiging van Nederland en België. Een opmerkelijke prestatie want de bijzondere snackgelegenheid in Zandvoort is nog maar net zes maanden actief als SWIRL'S vestiging (franchise).

Frisse start
Dit voorjaar startte Het Plein Fast Food met een SWIRL'S hoek in hun vestiging aan het Kerkplein te Zandvoort. Oprichter Robert Slag: "Wij hebben jarenlang ons eigen ijs concept gevoerd, echter nadat ik kennis had gemaakt met het unieke SWIRL'S concept wist ik dat dit de toekomst van ijs is voor ons. Het sluit perfect aan bij ons motto om verse en eerlijke snacks ter plekke te bereiden. En de ondersteuning van zo'n grote naam is belangrijk voor een stukje continuïteit, dat geeft rust en daarnaast, het merk is landelijk zeer bekend, ook dat werkt erg prettig".

Beoordeling
Aan de periodieke beoordeling doen alle ruim 80 vestigingen van SWIRL'S mee uit Nederland en België. De beoordeling is opgebouwd uit meerdere onderdelen. Naast groei (omzet en aantallen) wordt er vooral gelet op presentatie, hygiëne en klantvriendelijkheid, dit wordt gecontroleerd tijdens onaangekondigde `mystery visits' vanuit SWIRL'S Nederland.

Bevestiging
Marketing Manager SWIRL'S Nederland Martine Willemse: "Ja, ook wij zijn blij verrast met Het Plein Fast Food als beste SWIRL'S van Nederland en Belgie, omdat ze nog maar een half jaar SWIRL'S verkopen. Dit voorjaar zaten we met de drie heren van Het Plein Fast Food rond de tafel en dat gaf ons een goed gevoel. De goede locatie en de professionaliteit van Het Plein waren doorslaggevend voor het openen van deze SWIRL'S locatie. De ervaring en passie waarmee Het Plein Fast Food werkt, hebben geresulteerd in deze mooie uitslag."

Cafetaria Top 100
Het team van Het Plein Fast Food is sowieso goed bezig, het unieke snackconcept aan het Kerkplein was kort daarvoor ook al genomineerd voor de Cafetaria Top 100, dé wedstrijd voor de beste 100 cafetaria van Nederland. Bij deze wedstrijd, waarbij met een kritische consumentenblik naar de zaak wordt gekeken, bleek dit jaar een score hoger dan een 7 noodzakelijk om bij de beste 100 te zitten. De definitieve uitslag van de cafetaria awards wordt bekendgemaakt op maandag 25 oktober 2010 in Club Monza in Utrecht.

--
OVER HET PLEIN FAST FOOD
Het Plein Fast Food is een overkoepelend concept voor tussendoortjes. De multi-snack gelegenheid aan het Kerkplein te Zandvoort herbergt een snackbar, een verse broodjes hoek en een SWIRL'S verkooppunt. Verantwoorde, goede en snelle hapjes - bij voorkeur zelf vers bereid - is hun doel. Zo worden de aardappels voor de patates ter plaatse geschild, gesneden en verantwoord afgebakken. Ook in de broodjeshoek is alles vers en worden de rijkelijk belegde broodjes ter plekke klaargemaakt. Daarnaast kan de klant in de SWIRL'S hoek zelf de smaken ijs, vers fruit en toppings kiezen en zo zijn ijs-snack ter plekke zelf samenstellen. Verantwoord frituren is een ander stokpaardje; er wordt gefrituurd volgens de `verantwoord frituren' norm sinds 2005.

OVER SWIRL'S
SWIRL'S is een merk van Unilever, valt onder OLA en bestaat sinds januari 1994. SWIRL'S-ijsjes zijn gemaakt van verse ingrediënten en worden ter plekke bereid. Je kiest zelf uit de verschillende smaken softijs, vers fruit en toppings en stelt zo je favoriete ijsje samen. Je vindt SWIRL'S-shops op de grote NS-stations, bij vestigingen van Jamin en op diverse andere plaatsen in stads- en winkelcentra.





Ingezonden persbericht