Nieuw album Grolschbusters: "Make My Day!"


HENGELO (GLD.), 20101007 -- Met 21 jaar is GB (oftewel The Grolschbusters) één van de toonaangevende punkrock-bands van Gelderland. Zo waren ze alleen al in 2010 te zien als support-act van o.a. The UK Subs, Bad Religion en The Real McKenzies. Terloops werd dit jaar ook nog "Blue White Army", het strijdlied voor de Graafschap-supporters opgenomen. En in december duikt de band de studio in voor het 5e album!

Op het nieuwe album genaamd "Make My Day" zal de band een volwassener geluid laten horen, maar het wordt ook het snelste en ruigste GB-album tot nu. De opnames voor het album beginnen op 6 december in de nieuwe ATAK studio gevestigd in het gelijknamige pop-podium in Enschede. De productie is in handen van Tom Meier die ook verantwoordelijk was voor de single "Blue White Army".

De release van de nieuwe single staat gepland voor begin 2011. Het album zal tegen het voorjaar volgen. Op www.gb89.nl is vanaf begin december het hele proces van voorbereidingen, opnames, mixen en nog veel meer van week tot week volgen in een video-report.

GB (Grolschbusters)





Ingezonden persbericht