Ingezonden persbericht


Utrecht, september 2010

Hilarisch:

99 tv-klassiekers voor mensen met haast

Kort en bondig samengevat!

99 tv-klassiekers voor mensen met haast
Thomas Wengelewski
Paperback, 208 pagina's
ISBN 978 90 215 4892 0
Prijs: ¤ 10,00

Verschijningsdatum:
7 oktober

Er is zo veel te zien op televisie en je kunt maar naar een ding tegelijk kijken! Gelukkig gloort er licht aan de horizon voor alle mensen die maar niet toekomen aan het bekijken van de televisieseries waarover hun vrienden en collega's het hebben: 99 tv-klassiekers voor mensen met haast. Het boek vat de kern van elke tv-serie samen in vier slimme en grappige graphics.

Duizenden mensen hebben inmiddels genoten van de geestige updates in literatuur ­ De 90 bekendste boeken voor mensen met haast ­ en film ­ 99 filmklassiekers voor mensen met haast. Beide boeken beleven herdruk op herdruk! 99 tv-klassiekers voor mensen met haast is minstens net zo grappig als zijn voorgangers. Het is een nostalgisch feest van herkenning voor fans en een hilarische update voor mensen met tijdgebrek.

Alle tv-series die je gezien moet hebben komen aan bod: Miami Vice, Star Trek, Lassie, Dallas, Sex and the City, Twin Peaks, E.R. en nog veel meer. Iedere tv-serie is samengevat in vier opmerkelijk doeltreffende, grappige zwart-wit graphics. In een mum van tijd ben je weer helemaal bij!

Wie dit boek heeft gelezen, zal eindelijk het verschil kennen tussen Alexis en Krystle, weten wie het met wie doet in welk ziekenhuis dan ook en snappen waarom iedereen smult van het onnozele Baywatch!




Ingezonden persbericht