Ingezonden persbericht


Persbericht
Hilversum, 29 september 2010

NS reizigers beleven wereldwijde puzzelprimeur
Gebroeders Ko delen Dael 'O Ring puzzels uit
7 oktober a.s. - 9:45 uur - Amsterdam Centraal Station

Dael 'O Ring, het revolutionaire puzzelspel dat in Nederland is uitgevonden, verovert dit najaar de wereld. De breinbreker die je makkelijk in je handen neemt is bij uitstek geschikt om even je brein mee op te frissen, dus ideaal voor in de trein! De Gebroeders Ko, ambassadeurs van Dael 'O Ring, hebben daarom besloten om treinreizigers de primeur van dit unieke puzzelspel te geven. Op 7 oktober a.s. ontvangen 100 treinreizigers op het traject Amsterdam - Utrecht de Dael 'O Ring t.w.v. ¤ 9,99 gratis. De Gebroeders Ko dagen de reizigers ook uit om mee te doen aan een bijzondere wedstrijd: als allereerste de puzzel oplossen. Het spel mag er simpel uitzien, maar de uitdaging de puzzel op te lossen is des te groter! Zou het een treinreiziger lukken om de puzzel binnen 30 minuten op te lossen en een mooie prijs te winnen?

De Gebroeders Ko draaien door!
De Gebroeders Ko, bekend van ondermeer "Ik heb een toeter op mijn waterscooter" en "Boten Anna", weten het zeker: de Dael 'O Ring wordt het decembercadeau voor jong en oud! Ze hebben zelfs besloten een lied te maken over het verdraaide spelletje. Op de dag van lancering, 7 oktober, zijn de Gebroeders Ko aanwezig om 100 treinreizigers de gratis Dael 'O Ring te overhandigen. Het wordt een waar spektakel, zoals je van De Gebroeders Ko mag verwachten.

Dael 'O Ring
De Dael 'O Ring, een wereldwijd gepatenteerde Nederlandse uitvinding, is het simpele, maar ó zo verslavende puzzelspel dat je makkelijk in je handen neemt, maar des te lastiger weer weg legt! De uitdaging van het spelletje is om de ring, die aan de binnenzijde is voorzien van een labyrint, van de stok te krijgen. Puzzel, draai en denk je een weg door het labyrint dat je niet kunt zien, maar alleen door concentratie en gevoel kunt doorlopen.




Ingezonden persbericht