Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Utrechtse regio-banenmarkt in Brothers

Voor de achtste keer op rij dit jaar vindt de Landelijke Banenmarkt plaats. De Werkpleinen in de regio Utrecht bundelen hun krachten en organiseren samen hun banenmarkt bij Brothers in Bunnik. De banenmarkt is dé ontmoetingsplek voor werkzoekenden en werkgevers en wordt gehouden op donderdag 7 oktober tussen 14.00 en 20.00 uur. De toegang is gratis. Regionale samenwerking
De 3 Werkpleinen in Utrecht werken samen met het Werkplein in Zeist. Zo kunnen zij een groot evenement van regionaal belang organiseren voor werkzoekenden en werkgevers. Ondanks het nog voorzichtige economische herstel presenteren zo'n 60 regionale bedrijven er tal van vacatures. Naast werkgevers zijn op de banenmarkt ook verschillende opleidingsinstanties en uitzendorganisaties aanwezig om informatie te verstrekken. Voor gericht advies en begeleiding kunnen bezoekers oa terecht bij het Jongeren-, het Leerwerk- en het Zelfstandigenloket, het Brancheservicepunt Zorg of Detailhandel. Ook is het voor werkzoekenden mogelijk hun cv te laten checken of competenties te laten testen. Tot slot zijn de onafhankelijk arbeidsadviseur en de afdeling juridische zaken er voor een onpartijdig advies en hulp.

De banenmarkt is te bezoeken van 14:00 tot 20:00 bij Brothers op de Schoudermantel 52 te Bunnik. Er rijden pendelbussen vanuit de verschillende deelnemende vestigingen naar Brothers. Voor werkzoekenden is er meer informatie via www.werk.nl. U bent van harte welkom om de banenmarkt te bezoeken. Wilt u langskomen, neem dan even contact op met Lotty van Doornik, communicatieadviseur UWV WERKbedrijf op telefoon 0622950700.