Gemeente Barneveld


Markt verhuist op 7 oktober naar Gowthorpeplein

Op donderdag 7 oktober 2010 verhuist de markt van de Kapteijnstraat naar het Gowthorpeplein. De verhuizing is nodig, omdat de huidige locatie in de toekomst voor andere ontwikkelingen nodig is. Daarnaast is bij de herinrichting van het Gowthorpeplein rekening gehouden met de komst van de markt. Wethouder Van Daalen opent op 7 oktober 2010 om 8.00 uur de eerste marktdag op de huidige locatie.

Het Gowthorpeplein is in 2009 gerenoveerd. Bij de herinrichting van het parkeerterrein is al rekening gehouden met de komst van de markt naar dit plein. Op donderdag 30 september 2010 wordt voor de laatste keer markt gehouden op de Kapteijnstraat. Een week later, op donderdag 7 oktober 2010, is de markt te vinden op de nieuwe locatie. 's Morgens wordt de eerste marktdag op de nieuwe locatie feestelijk geopend door wethouder P.J.T. van Daalen.

Opstelling
In de afgelopen weken hebben de gemeente Barneveld en de marktkooplieden overleg gevoerd over de beste opstelling van de kramen en verkoopwagens.

De marktkooplieden willen de verhuizing van de Kapteijnstraat naar het Gowthorpeplein niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zij hebben speciale aanbiedingen in petto en geven op 7 oktober iedere betalende klant een leuke attentie.

* Plattegrond_Markt_Gowthorpeplein.pdf (90,83 KB)

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl