Ingezonden persbericht


De Red de Wereld Boekenshow

Een levendige middag rondom het boek met een bekende kinderboekenschrijver, veel muziek en de leukste verhalen. Een show waar je bij moet zijn! (6+)

Met Arjan Smit, Louise Donker en als gastschrijvers (wisselend): Lydia Rood, Vivian den Hollander, Hans Kuyper, Frank van Pamelen, Martine Letterie en Selma Noort.

Nieuwsgierig naar de wereld om je heen, die van ver weg en die van dichtbij? De wereld ontdekken?

De Red de Wereld Boekenshow is een wervelende show waarin we op reis gaan met een gekke quizmaster en een reislustige muzikante. Samen met een publiek van kleine wereldburgers ontdekken ze de wereld die begint bij de stoel naast je, maar almaar groter wordt tot in Afrika toe. We verplaatsen ons o.a. met vliegtuig en trein, maar vooral: met boeken! Want als je leest kom je overal zonder dat je de deur uit moet! Een mix van verhaal en show waarin boeken en lezen centraal staan, waarin veel muziek zit en er veel interactie is met het publiek.

Kinderen mogen een uitgelezen boek mee naar de voorstelling nemen en kunnen het dan bij de quizmaster ruilen tegen een nieuw verhaal.

De voorstelling wordt gespeeld door Arjan Smit (bekend van Sesamstraat) en Louise Donker. Op bezoek komt een kinderboekenschrijver die vertelt van zijn werk en alle vragen wil beantwoorden. De voorstelling zit boordevol prachtige liedjes uit het repertoire van VOF de Kunst.

www.reddewereldboekenshow.nl