Persbericht

Citrix en Samsung introduceren secure access voor bedrijfsdesktops en -applicaties ~ Receiver nu ook beschikbar voor de nieuwe Samsung Galaxy S smartphones en Samsung Galaxy tablet ~

Vianen, 7 oktober 2010 - Citrix en Samsung Mobile gaan een samenwerking aan om plaatsonafhankelijk werken eenvoudiger te maken voor zakelijke klanten. Citrix Receiver, de gratis software-client waarmee bestaande bedrijfsapplicaties, desktops en documenten eenvoudig op ieder apparaat gebruikt kunnen worden, is nu ook beschikbaar voor Samsung Galaxy smartphones en de Samsung Galaxy Tab mobile tablets.

Met Citrix Receiver-ondersteuning voor de Samsung Galaxy-familie kunnen zakelijke klanten direct elke soort bedrijfsapplicatie via Windows, het web of SaaS (software-as-a-service) veilig gebruiken op iedere laptop, smartphone of tablet met touchscreen. Door het gebruik van de Citrix HDX-technologie wordt de high-definition gebruikerservaring van HDX ook naar de Galaxy Smartphone en Galaxy Tab-apparaten gebracht. Daarnaast worden alle applicaties en documenten vanaf het datacenter aangeboden, waardoor data veilig op het zakelijke netwerk worden opgeslagen en niet op het apparaat zelf.