Ingezonden persbericht


Persbericht

De boekhouding permanent up-to-date door samenwerking ABN AMRO en Asperion

Weesp / Amsterdam, 7 oktober 2010,

Houders van een zakelijke ABN AMRO rekening kunnen voortaan al hun bankmutaties automatisch laten verwerken in hun online administratie van Asperion. De administratie zal daardoor voortdurend het meest actuele beeld van de financiële positie kunnen weergeven.

Banktransacties worden veelal nog via een onhandige export en import van bankbestanden ingelezen in de boekhouding. Met de nieuwe, automatische koppelingsmogelijkheid is het grote voordeel dat de gebruiker deze handelingen niet meer zelf hoeft te verrichten en kunnen ze ook niet meer vergeten worden.

Rekeninghouders kunnen ABN AMRO voortaan verzoeken om de bankmutatie informatie naar hun Asperion administratie door te sturen. De doorstuurservice wordt gratis aangeboden voor ABN AMRO-rekeninghouders die hun boekhouding met Asperion software voeren.

Asperion heeft ter introductie van de koppeling een speciale actie: Wie de koppeling bij ABN AMRO aanvraagt, kan bij het afsluiten van een nieuw Asperion abonnement gratis gebruik maken van de modules voor boekhouding en facturatie over de periode tot 1 januari 2011.

Voor meer informatie: www.asperion.nl/abnamro