Gemeente De Wolden


Persbericht



Zuidwolde, 7 oktober 2010




Kaveluitgifte bedrijventerrein Hoge Akkers in Ruinerwold

De gemeente De Wolden geeft kavels uit op het bedrijventerrein Hoge Akkers in Ruinerwold. Het bedrijventerrein 'Hoge Akkers' is bedoeld voor kleinschalige bedrijvigheid met een lokaal karakter, en alleen voor bedrijfscategorieën met een beperkte milieuhinder.
Het bedrijventerrein heeft een goede ontsluiting met de regio door de nabije aansluiting op de N375, welke aansluit op de A28 en A32.

Wethouder ruimtelijke ordening Jan ten Kate: "De gemeente streeft met Hoge Akkers naar een kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein. Een bedrijventerrein voor ondernemers die op een inspirerende plek willen werken en eventueel ook wonen".

Gemeente De Wolden biedt de ondernemer letterlijk ruimte. De ondernemer kan de gewenste breedte van de kavel zelf aangeven. De diepte van de kavel staat wel vast, evenals een maximaal aantal vierkante meters. Naast een bedrijfspand is het ook mogelijk om een bedrijfswoning op de kavel te bouwen.

Meer informatie of inschrijven voor een kavel? Neem contact op met de gemeente, telefoonnummer 14 0528. De inschrijving staat open tot 12 november 2010, 12.00 uur.




Gemeente De Wolden