Inschrijving Aad Struijs Persprijs vereenvoudigd

Publicatiedatum: 07-10-2010

Persbericht
Arnhem/Utrecht, 7 oktober 2010

Inzenden kan nog tot en met 15 oktober

De inschrijving voor de Aad Struijs Persprijs 2010, dé onafhankelijke vakprijs voor de Nederlandstalige reisjournalistiek, is aangepast en daarmee eenvoudiger geworden. De voorwaarde om uitsluitend originele exemplaren van een publicatie aan te leveren is losgelaten toen onlangs bleek dat daar niet altijd aan voldaan kan worden. Voortaan volstaat minimaal één originele productie, aangevuld met drie -kwalitatief goede- fotokopieën. Per persoon kunnen maximaal drie producties ingezonden worden voor de prijs.

Inzendtermijn verlengd
Om nu alsnog iedereen in de gelegenheid te stellen om mee te dingen naar de Aad Struijs Persprijs 2010. is besloten om de inzendtermijn met een week te verlengen. Dat betekent dat er nog werk ingezonden kan worden tot en met 15 oktober a.s. Alle informatie over deelname is te vinden op de nieuwe website www.aadstruijspersprijs.nl

Prijsuitreiking
De prijs wordt tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs, dinsdag 11 januari 2011, voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgereikt, om 15.00 uur in de Croesezaal van de Jaarbeurs in Utrecht.