Gemeente Cromstrijen


Een 'regen' van diploma's bij brandweer Cromstrijen

07-10-2010

Woensdag 6 oktober 2010 vond de jaarlijkse certificaten en diploma-uitreiking van brandweer Cromstrijen plaats. Bovendien zette burgemeester Giel Janssen 2 jubilarissen in het zonnetje.

Uitreiking certificaten en diploma's
Een diploma voor Brandwacht, 3 diploma's Brandwacht 1ste klas, 2 diploma Onderbrandmeester, een diploma Brandweerchauffeur en Instructeur Algemeen zijn uitgereikt. Ook overhandigde burgemeester Janssen vele certificaten aan 5 nieuwe oefenleiders en 3 jeugdleden.

Jubilarissen
Op woensdag 6 oktober zijn 2 jubilarissen in het zonnetje gezet. Dirk Snijders en Marco Groenewegen zijn 12 ½ jaar lid van de vrijwillige brandweer. Beiden kregen een oorkonde en een onderscheiding.

Afscheid
Adrian Groeneweg, lid van de jeugdbrandweer Cromstrijen nam afscheid en komt post Numansdorp versterken.

Helaas nam brandweer Cromstrijen deze avond ook afscheid van Wilma 't Hooft. Wilma nam na zeven jaar dienstverband afscheid en kreeg voor haar trouwe en tomeloze inzet een afscheidsoorkonde en penning.

Kijk voor een overzicht van de behaalde certificaten en dilpoma's in Overzicht certificaten en diploma's brandweer 06-10-2010

Nieuwe leden altijd welkom!
Door de behaalde certificaten en diploma's is het korps weer versterkt met onder andere manschappen, bevelvoerders en chauffeurs. Toch is de brandweer nog steeds dringend opzoek naar nieuwe enthousiaste leden. Is de vrijwillige brandweer Cromstrijen iets voor u, kijk dan voor meer informatie op de internetsite www.brandweercromstrijen.nl