Gemeente Cromstrijen


Proefopstellingen Klaaswaal en Numansdorp

07-10-2010

De proefopstellingen, uitgevoerd als wegversmallingen in Klaaswaal en Numansdorp, komen voort uit het uitvoeringsprogramma van het door de gemeenteraad vastgestelde Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan. Met de proefopstelling in Klaaswaal onderzoekt de gemeente de invloed van deze opstelling op de snelheid van het verkeer in de Rijksstraatweg. Met de proefopstellingen in Numansdorp onderzoekt de gemeente de verkeerstoename op de Weth. van der Veldenweg.

Vervolg proefopstellingen
De gemeente ontvangt regelmatig vragen over de tijdelijke wegversmallingen in Klaaswaal (Rijksstraatweg) en Numansdorp (Rijksstraatweg, Burg. de Zeeuwstraat en Middelsluissedijk WZ). Momenteel evalueert de gemeente deze maatregelen. Vervolgens legt het college de gemeenteraad een voorstel voor over het vervolg van deze tijdelijke maatregelen. Begin 2011 neemt de gemeenteraad hierover een definitief besluit. Tot die tijd blijven de wegversmallingen liggen.

Vragen
Heeft u vragen over de proefopstellingen of over andere onderdelen die te maken hebben met het Gemeentelijke Verkeers- en Vervoersplan, dan kunt u contact opnemen met de heer A.G.H. Keijzers, coördinator Civieltechniek en Gebouwenbeheer via telefoonnummer 0186 656100.