Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Zutphen - Man op gestolen fiets                           |

De politie heeft woensdag 6 oktober een 54-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets.


De politie zag de man fietsen over de Houtwal in Zutphen op een fiets waarvan het vermoeden bestond dat deze van diefstal afkomstig was. De man werd aangehouden op verdenking van diefstal van de fiets. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij een bekennende verklaring heeft afgelegd. De fiets bleek te zijn gestolen bij het station. De fiets is in beslag genomen en de politie stelt een onderzoek in naar de rechtmatige eigenaar. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


2010147747

|     |Zutphen - In bezit van verboden wapens                    |

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 7 oktober een 31-jarige man uit Zutphen aangehouden voor het in bezit hebben van verboden wapens. In zijn woning werden onder andere meerdere boksbeugels, een mes en een, wat later bleek, (nep) vuurwapen aangetroffen.


De politie deed onderzoek in de woning van de man naar aanleiding van een melding over een huiselijk conflict. Bij de man zelf werd een busje peperspray gevonden. Verder bleek hij in de woning diverse andere wapens te hebben. Deze zijn allemaal in beslag genomen en de man is aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en de politie maakt proces-verbaal op.


2010148241

|     |Klarenbeek - Motorrijder onderuit op rotonde              |

Een 48-jarige man uit Apeldoorn gleed woensdag 6 oktober met zijn motor onderuit op de rotonde van de Zutphensestraat bij Klarenbeek. Hij raakte hierbij gewond en is met schouderletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


De hulpdiensten kregen omstreeks 14:30 uur de melding van het eenzijdige ongeval. De motorrijder was, vermoedelijk door gladde vloeistof op de weg, in de bocht vanaf de rotonde gaan slingeren en onderuit gegaan. Hierna had hij even het bewustzijn verloren, maar was weer bij kennis toen de hulpdiensten arriveerden. Het ambulancepersoneel heeft de man gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn motor is weggesleept.


2010148091

|     |Eerbeek - Politie onderzoekt fietsincident               |

De politie stelt een onderzoek in naar een incident dat 6 oktober plaatsvond op de Enkweg in Eerbeek. Hierbij zou een 9-jarige jongen door een onbekende man zijn geschopt, nadat hij op zijn fiets tegen de oudere man aan was gebotst.


De jongen was omstreeks 15:15 uur met twee vriendjes aan het fietsen op de Enkweg toen een onbekende oudere man die in hun nabijheid fietste ineens stopte. De jongen botste hierdoor tegen de fiets van de man aan en kwam ten val. De oudere man zou boos geworden zijn en had hem hierbij geschopt. De politie is op zoek naar deze man en/of andere getuigen van het voorval. Zij kunnen hiervoor contact met de politie opnemen via 0900-8844.


2010148217


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --