Ingezonden persbericht


Generali persbericht

Diemen, 7 oktober 2010

Nieuw bij Generali; Nadja Nordholt Manager Relatiemanagement

Op 1 september 2010 is Nadja Nordholt (39) begonnen aan een nieuwe uitdaging binnen Generali. Zij is voortaan verantwoordelijk voor de afdeling Relatiemanagement. Zij vult de vacature voor deze nieuwe functie intern in. Juist door haar kennis van en ervaring in aan zowel verzekeraar als intermediair zijde betekent deze overstap een positieve impuls voor de relatiemanagers en het relatiemanagement van Generali.

Nordholt en Generali
Generali loopt als een rode draad door de carrière van Nordholt. Zij is in 1996 begonnen als accountmanager bij Generali. In 2007 teruggekomen als accountmanager om vervolgens in 2008 manager van de afdeling Organisatie & Informatie te worden. 'Ik heb in die tussenliggende jaren een uitstap gedaan. Natuurlijk wel in de verzekeringsbranche gebleven, want het bloed kruipt waar het niet gaan kan.", vertelt Nadja Nordholt. Zij werkte in de tussenliggende periode als intermediair. Verzekeren is met de paplepel ingegoten. Nadja komt uit een echte verzekeringsfamilie.

Ruime ervaring in de verzekeringsbranche
De roots van Nordholt in de verzekeringsbranche gaan ver terug. In haar nieuwe functie komt al haar ervaring, maar juist die als zelfstandig ondernemer en accountmanager bij Generali goed van pas. Ook van haar kennis en inzicht van systemen en processen opgedaan als manager van de afdeling Organisatie & Informatie van Generali kunnen de medewerkers van de afdeling en onze intermediaire relaties alleen maar profijt hebben. "Met al haar kennis en ervaring is Nadja een waardevol lid van ons managementteam. ", aldus Jaap Oudijk, Directeur Marketing & Sales bij Generali.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die 140 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De 500 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Meer informatie over Generali kunt u op www.generali.nl vinden. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Wereldwijd heeft Generali meer dan 85.000 medewerkers in 68 landen. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij Generali Group. Meer informatie over Generali Group kunt u op www.generali.com vinden.