Ingezonden persbericht


Andelst, oktober 2010

PERSBERICHT

ACSI Kampeerreizen presenteert 15 nieuwe droomvakanties

De georganiseerde rondreizen van ACSI zijn al ruim 25 jaar een begrip onder kampeerders. Met het nieuwe, gevarieerde aanbod zal het bedrijf wederom een grote groep Nederlandse en Vlaamse vakantieliefhebbers aanspreken.

In 2011 staan maar liefst 42 kampeerreizen op het programma, waaronder 15 nieuwe reizen. Daarbij zitten drie avontuurlijke camperreizen naar verre werelddelen: Yukon - Alaska, Nieuw-Zeeland en een opwindende safari door Zuidelijk Afrika. Daarnaast zijn er onder meer twee nieuwe stedenreizen (Venetië - Rome - Florence en Leipzig - Berlijn - Dresden), drie nieuwe fietsreizen en een nieuwe wandelreis in de Pyreneeën.

Ook bijzonder is de nieuwe reis Abruzzen - Puglia, een reis die de deelnemers in het zuidelijkste puntje van Italië brengt. De hak van de laars is voor velen nog onbekend terrein maar is het ontdekken meer dan waard. De regio Puglia kent namelijk vele culturele invloeden en verborgen schatten.

Een kampeerreis van ACSI staat garant voor een bijzondere belevenis. De groepsreizen bieden voldoende ruimte voor individuele uitstapjes en worden begeleid door ervaren kampeerders. De deelnemers overnachten op geïnspecteerde kwaliteitscampings. Mede dankzij het zeer gedetailleerde en in eigen beheer samengestelde routeboek komen de deelnemers op plekjes die zij anders waarschijnlijk gemist hadden.

Het totale aanbod wordt gepresenteerd op de website en in het magazine, die ook online door te bladeren is: www.acsi-reizen.nl

***einde persbericht***

ACSI Kampeerreizen organiseert en begeleidt ruim 40 groepsreizen op 5 continenten. Er zijn diverse reissoorten voor caravan, camper of met alleen de auto. De reizen onderscheiden zich door de deskundige begeleiding, het handige routeboek en de verrassende excursies.

Noot voor de redactie,