Gemeente Abcoude


Afsluiting Burgemeester Des Tombeweg per 8 oktober

Omleiding Omleiding vrachtverkeer Kaart omleidingsroutes

Zoals u gemerkt hebt, zijn de werkzaamheden aan de Burgemeester des Tombeweg in volle gang. Om de rijbaan daadwerkelijk te kunnen vernieuwen, is het noodzakelijk de Burgemeester des Tombeweg op 8 oktober geheel af te sluiten tussen de Piet van Wijngaerdtlaan en de Burgemeester Beaufortlaan. De afsluiting duurt ongeveer twee weken.

Omleiding

Het verkeer kan gebruik maken van een alternatieve route via de Doude van Troostwijkstraat en de Koppeldijk. Omdat deze straten relatief smal zijn, neemt de gemeente een aantal maatregelen om het verkeer in goede banen te leiden en een veilige situatie te creëren.
-er komt een parkeerverbod langs de gehele omleidingroute (Doude van Troostwijkstraat en Koppeldijk)
-in de Doude van Troostwijkstraat komt een verkeerslicht om voetgangers veilig te laten oversteken, met name gericht op de schoolroute
-er wordt een verbod ingesteld voor vrachtwagens op de omleidingsroute
-voetgangers en fietsers kunnen de Leo Dongelmanstraat bereiken (lopend langs de werkzaamheden)

Omleiding vrachtverkeer

Vrachtverkeer kan geen gebruikmaken van de alternatieve route via de Doude van Troostwijkstraat en de Koppeldijk. Vrachtwagens worden omgeleid via de A2 (van en naar Baambrugge via afrit 4 Vinkeveen, van en naar Abcoude via afrit 2 Amsterdam Zuidoost).

Kaart omleidingsroutes

Hiernaast treft u een plattegrond aan van Abcoude, waarop de omleidingsroutes zijn aangegeven. Door op de afbeelding te klikken, kunt u het plattegrond groter maken.

De omleidingen worden met borden aangegeven. De gemeente vraagt uw begrip voor de overlast die de uitvoering van deze werkzaamheden met zich meebrengen.
---

27 september 2010