Gemeente Alkmaar


en win een Apple Ipad!

Parkeer uw auto 8 oktober op één van de Alkmaarse P+R terreinen en win een Apple Ipad!

Alkmaar, 4 oktober 2010

Vrijdag 8 oktober is er weer een actie om de P+R terreinen van Alkmaar onder de aandacht te brengen. Onder het motto: `Word bekend met P+R Alkmaar' kunnen mensen zich laten fotograferen op één van de P+R terreinen van Alkmaar, waarbij zij kans maken op mooie prijzen waaronder een Apple Ipad!

In de prijzen
Naast de Apple Ipad zijn er nog twee prijzen beschikbaar voor mensen die zich tussen 12:30 en 15:30 uur op het P+R terrein laten fotograferen (namelijk: een dinerbon van 150 euro en twee bioscoopkaartjes). De winnende foto's worden gepubliceerd in de Stadskrant.

Vergroten bereikbaarheid
De P+R terreinen Bergermeer (Robonbosweg), Oudorp (Keesomstraat) en AZ Stadion maken de stad voor bezoekers uit verschillenden richtingen goed bereikbaar. Parkeren op één van de P+R terreinen is niet alleen zeer voordelig, maar ook zeer praktisch. Zo stopt er elke tien minuten een bus naar het centrum.
Zeker op de piektijden, zaterdagmiddag en donderdagavond, wanneer veel mensen gebruik maken van de parkeergarages, zijn de P+R terreinen een prima alternatief. Parkeren op deze P+R terreinen is gratis. Bovendien krijgt u een gratis busticket voor de lijnbus.