Gemeente Zederik


Bedrijventerrein Meerkerk gedeeltelijk afgesloten

In de komende weken worden de wegwerkzaamheden op het bedrijventerrein in Meerkerk afgerond. Waarvoor er nog enkele straten tijdelijk afgesloten zullen worden.

Op vrijdag 8 oktober a.s. wordt fase 3a van het project geasfalteerd. Op die dag zijn van 07.00 uur tot 17.00 uur de onderstaande weggedeelten volledig afgesloten voor alle verkeer (uitgezonderd voetgangers):

- Houtstraat

- Steenstraat, vanaf de kruising met de Houtstraat tot voor de 2de inrit bij Energieweg 7 (Truckwash Meerkerk).

Fase 3b: dinsdagavond 12 oktober van 19.00 uur tot woensdagochtend 05.00 uur is het bedrijventerrein vanaf de toegangspoort in de Burgemeester Sloblaan tot de kruising
Houtstraat/Steenstraat afgesloten voor alle verkeer (uitgezonderd voetgangers) in verband met het aanbrengen van de laatste asfaltlaag (deklaag).

Fase 3c: woensdagavond 13 oktober van 19.00 uur tot donderdagochtend 05.00 uur is het bedrijventerrein vanaf de kruising Ambachtstraat/Steenstraat tot Energieweg 11 afgesloten voor alle verkeer (uitgezonderd voetgangers) in verband met asfalteerwerkzaamheden.

Op donderdag 14 oktober, vrijdag 15 oktober en in de week van 18 oktober vinden de laatste afrondende werkzaamheden plaats.

Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. uit Dordrecht voert het project uit in opdracht van de gemeente Zederik. Heeft u vragen over de uitvoering, bereikbaarheid e.d. dan kunt u contact opnemen met Michel Duijzer, te bereiken op telefoonnummer (06) 11 00 80 97. De heer Duijzer is dagelijks aanwezig en fungeert als contactpersoon namens de aannemer.

De opzichter van de gemeente Zederik is de heer T. Vlot, bereikbaar op telefoonnummer (06) 10 01 07 81 of per e-mail op t.vlot@zederik.nl.