Talis


De stad aan je voeten? Wonen in hartje Nijmegen

Start verhuur laatste 11 huurappartementen op de Hessenberg

Vanaf 2008 wordt in het hart van Nijmegen op de Hessenberg gebouwd aan een nieuw stukje stad die perfect aansluit op de huidige binnenstedelijke architectuur. Eind 2010 zijn alle woongebouwen klaar. Talis verhuurde in twee eerdere fases al zoân 130 appartementen. Nu is de verhuur van de laatste 11 nieuwbouwwoningen gestart. Tot 11 oktober kunnen geïnteresseerden reageren via www.entree.nu.

Hartje Nijmegen

De Hessenberg ligt tussen Kronenburgerpark, Plein 1944 en De Lange Hezelstraat. De ligging in het centrum maakt De Hessenberg perfect voor mensen met een stedelijke leefstijl. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Het busstation ligt om de hoek en het centraalstation ligt op tien minuten loopafstand. De winkels zijn letterlijk naast de deur.

Nieuwbouw met stedelijke sfeer

De laatste 11 woningen, in verschillende prijsklassen, bevinden zich in twee woongebouwen: blok X en blok IV. In totaal staan er op de Hessenberg 7 woongebouwen met elk hun eigen bijzondere architectuur. Twee architectenbureaus hebben het plan van De Hessenberg rondom het oude weeshuis ontworpen. Tussen de woongebouwen liggen straatjes en pleintjes die zorgen voor een stedelijke, intieme sfeer die past in de Benedenstad.

Woningen fase 3

Het aanbod is gevarieerd. De indelingen van de huurappartementen zijn speels en verschillen sterk. De woningen van de laatste fase hebben oppervlaktes van 64 m2 tot 97 m2 en minimaal twee slaapkamers. Een aantal woningen heeft een tweede of zelfs derde verdieping. Elke woning beschikt over een eigen berging en parkeerplaats in de parkeerkelder.

Reageren

Alle 11 woningen worden geadverteerd op de website www.entree.nu. In tegenstelling tot de vorige verhuurfases wordt er dit keer dus niet geloot! Wilt u in aanmerking komen voor een basiswoning van blok X (vanaf ⬠551,- netto incl. parkeerplaats)? Reageert u dan vóór maandag 11 oktober 10.00 uur op de advertentie. Wilt u in aanmerking komen voor de drie Pluswoningen en twee Excellent woningen (vanaf ⬠854,- netto incl. parkeerplaats)? Reageert u dan (bij voorkeur via de site www.entree.nu) zo snel mogelijk! De woningen worden aangeboden volgens het zogenaamde âmakelaarsmodelâ en daarbij geldt: âwie het eerst komt, wie het eerst maaltâ. Kijk in de advertentie voor de voorwaarden.

Meer informatie vind je ook op www.dehessenberg.nl/huur.