Politie Gelderland-Zuid

Fietser gewond na aanrijding

Nijmegen, 08-10-2010 o Vrijdagochtend liep een 43-jarige fietser uit Wijchen hoofdletsel op na een aanrijding met een bromfietser. Dit gebeurde rond 8.15 uur op de kruising van de Wolfkuilseweg met de Energieweg in Nijmegen.

De bromfietser kwam vanaf de Wolfkuilseweg en reed vervolgens linksaf over het fietspad aan de Energieweg. Daardoor reed de bestuurder tegen de gangbare rijrichting in. Vervolgens kwam hij in aanrijding met de hem tegemoetkomende racefietser.
Door de aanrijding raakte de bromfietsbestuurder licht gewond aan zijn hand en hoofd. Hij is op de Energieweg kort behandeld door de ambulancemedewerker.
De fietser kwam ten val en liep daarbij ernstig hoofdletsel op. Hij is door de ambulance voor behandeling vervoerd naar het Radboudziekenhuis. Bij deze aanrijding is kort een traumaheli ingezet.

De afdeling Verkeersongevallenanalyse is op de plaats van de aanrijding verkeerstechnisch sporenonderzoek komen doen. Agenten zijn naar familie van het slachtoffer gegaan om deze te informeren. Inmiddels heeft de politie ook enkele getuigen van de aanrijding gesproken. (1)

Laatst gewijzigd 08-10-2010 11:34 | © Regio Gelderland-Zuid |