Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 08-10-2010

Dronken automobilist betaalt boete en maakt amok

HEERLE - De politie heeft vanmorgen een 35-jarige automobilist uit Moerstraten aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten zochten hem naar aanleiding van een melding dat de man vermoedelijk dronken achter het stuur zat. Op de Westelaarsestraat troffen ze hem als bestuurder van een auto rond 01.30 uur aan. Agenten zagen hem
slingerend reed. Een blaastest op straat wees uit dat hij onder invloed verkeerde. Bij navraag bleek dat de man een boete van 1000 euro had openstaan. Op het bureau betaalde hij de boete. Na het verhoor mocht hij het bureau voorzien van een rijverbod verlaten. Buiten op straat schold hij de agenten uit en trapte tegen de toegangsdeur van het gebouw. De deur raakte ontzet. De man mocht opnieuw mee. Dit keer voor belediging en vernieling.

Russische opnieuw opgepakt voor winkeldiefstal

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft gisteravond bij een electronicazaak aan de Burgemeester van Hasselstraat een 39-jarige vrouw uit Letland aangehouden voor winkeldiefstal. Controle voorbij de kassa wees uit dat ze voor 540 Euro aan goederen in een geprepareerde tas had weggenomen. De vrouw, die in korte tijd vier keer eerder voor winkeldiefstal is opgepakt, is op het bureau in verzekering gesteld.

Echtgenoot aangehouden na jarenlange mishandeling partner

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft gisteren een 37-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 28-jarige vrouw vanaf 2001 te hebben mishandeld. Hij is ingesloten.

Op 05 augustus jl. deed de vrouw aangifte van stelselmatige
mishandeling. Het geweld bestond uit zowel het dreigen als het toepassen van geweld. De mishandelingen vonden plaats in de woning waarbij het slachtoffer onder andere geslagen werd. Ze liep daarbij bloeduitstortingen en een breuk in haar hand op.

Fietser gewond bij verkeersongeval

BERGEN OP ZOOM - Bij een verkeersongeval gistermiddag op de Erasmuslaan raakte een 40-jarige fietser uit Krimpen aan de IJssel gewond. Hij is voor onderzoek overgebracht naar ziekenhuis Lievensberg in Bergen op Zoom.

Het slachtoffer fietste even na 16.00 uur op het fietspad van de Erasmuslaan richting Rooseveltlpein. In dezelfde richting reed een personenauto die bestuurd werd door een 82-jarige man uit Bergen op Zoom. De fietser veranderde van richting. De auto die achter hem reed zag dit niet waarop tussen beiden een aanrijding ontstond. De fietser viel daarbij op het wegdek en liep letsel op.

Auteur: Desirée brabers

Laatst gewijzigd 08-10-2010 13:17 | © Regio Midden en West Brabant |