Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 08-10-2010

Ex buurvrouw steelt portemonnee uit woning

BREDA - De politie heeft een 47-jarige Bredase vrouw aangehouden. Ze wordt ervan verdacht op 27 mei jl. een diefstal te hebben gepleegd in een woning aan het Groentje. Ze is op het bureau in verzekering gesteld.

Op 27 mei jl. deed een 40-jarige Bredase vrouw aangifte van diefstal. Ze vertelde dat op een onbewaakt moment haar portemonnee uit haar tas was weggenomen, die in de hal van de woning stond. Tijdens de diefstal stond de voordeur open. De politie stelde een onderzoek in wat wees in de richting van de 47-jarige vrouw, een ex-buurvrouw van de
aangeefster. Met toestemming van de officier van justitie is ze gisteravond aangehouden.

Zakkenroller op heterdaad gepakt

ZUNDERT - De politie heeft gistermiddag bij de groenbeurs aan de Meirseweg een 33-jarige Roemeen aangehouden voor zakkenrollerij. De echtgenoot van een 38-jarige vrouw uit Zundert zag dat haar portemonnee door de man uit haar tas gepakt werd. Op dat moment sprak hij de verdachte aan. De politie werd geïnformeerd die ter plaatse poolshoogte nam. De verdachte mocht mee naar het bureau waar hij een bekennende verklaring aflegde. Hem werd een boete van 175 Euro opgelegd.

Inbrekers nemen autosleutel weg

BREDA - De politie onderzoekt een inbraak die gisteravond plaats vond in een woning aan de Magnoliastraat. Tussen 19.30 uur en 22.30 uur lukte het inbrekers de woning binnen te komen. Onbekend is de manier waarop. De politie trof geen braakschade aan. Het huis werd doorzocht. De buit bestond onder andere uit autosleutels. De auto is niet weggenomen.

Bureau Brabant besteedt aandacht aan een winkeldiefstal

ETTEN-LEUR - Bureau Brabant besteedt volgende week aandacht aan een winkeldiefstal waarbij een I-phone buit gemaakt werd. Het programma toont bewakingsbeelden en vraagt de kijker om aandacht. De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 11 oktober 2010 om 18.55 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald en de laatste uitzending is op dinsdag 12 oktober 2010 om 17.00 uur.

Twee winkeldieven stelen op 28 augustus 2010 een I-phone uit een winkel in Etten-Leur.
In een mum van tijd kunnen de twee, met de I-phone, die nog in de doos zit, de winkel verlaten. Niet veel later wordt de diefstal ontdekt. Er zijn bewakingsbeelden van deze diefstal.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 08-10-2010 13:15 | © Regio Midden en West Brabant |