Syntens

Dit is een officieel persbericht

Den Haag, 08 oktober 2010

Dromen vangen tijdens Caballero business event

Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers, gaat dromen vangen tijdens âBusiness as unusualâ. Dit is het business event van de Caballerofabriek in Den Haag dat zo direct om 14:00 uur zal starten. Ongewoon zakendoen is gewoon in de creatieve sector. Syntens helpt de dromen die daarbij horen concreet te maken. Met diverse scans, tools en middelen worden de dromende ondernemers geholpen bij de eerste stappen van het ontwikkelen van hun ideeën. Hen wordt ook gevraagd de droom aan de dromenwand te hangen.

Cabfab en Syntens
Vanaf het allereerste begin van de Caballerofabriek is Syntens erbij betrokken. Het ondersteunen van de bedrijvigheid en het stimuleren van innovatie zijn daarbij uitgangspunt. De Creative Network Tour â waarbij wethouders en grootbedrijf langs diverse creatieve hotspots in Zuid-Holland gaan â heeft als startpunt de Cabfab. De laatste editie haalde de voorpagina van het Financieele Dagblad. Diverse bedrijven uit de Haagse hotspot hebben gebruik gemaakt van de eerstelijns diensten.

Syntens is kosteloos voor ondernemers en wil hen inspirerend verbinden, zowel onderling als met praktische kennis en overheden, om te komen tot nieuwe business. Syntens werkt met ondernemers die ervan overtuigd zijn dat het altijd beter kan en geloven in de kracht van samenwerken.

///einde persbericht\\\