Travel Unie International Nederland N.V.

ARKE HOOFDSPONSOR VAN SNOWBOARDSTER NICOLIEN SAUERBREIJ

Rijswijk â Olympisch kampioen snowboarden Nicolien Sauerbreij is vanaf vandaag het nieuwe wintersportgezicht van Arke. Sauerbreij, in Vancouver winnaar van de eerste sneeuwmedaille en de 100ste gouden Olympische medaille voor Nederland, heeft uit diverse merken Arke gekozen om zich aan te verbinden. Allereerst omdat Arke een A-merk is met een duidelijke link naar wintersport, en daarnaast is het voor Sauerbreij ook belangrijk dat Arke de samenwerking veelvuldig en crossmediaal uitdraagt. Arke onderstreept met de sponsoring haar imago als dé wintersport specialist van Nederland. Monique Gerner, Marketing Manager van TUI Nederland, waar het reismerk Arke onderdeel van is, tekende vandaag het contract met Nicolien Sauerbreij in SnowWorld Zoetermeer. Sauerbreij en Arke zijn een samenwerking aangegaan voor 1 jaar, met een optie op een tweede jaar.

Quote Sauerbreij
âs Werelds beste alpine snowboardster is zeer te spreken over de samenwerking. âVanaf de eerste kennismaking klikte het goed met de mensen van Arke. Dat is voor mij minstens zo belangrijk als de financiële ondersteuning. Daarnaast kan Arke me ondersteunen bij het tijdrovende zoeken naar de alle reizen en vliegtickets, die ieder jaar weer een puzzel vormen om zo efficiënt en kort mogelijk te reizen.â

Arke trots op samenwerking
Arke is trots op haar samenwerking met Nicolien Sauerbreij. Manager Marketing Monique Gerner is verheugd over de samenwerking: âNicolien is dé expert op het gebied van wintersport, Arke op het gebied van wintersportvakanties. De focus en het doorzettingsvermogen dat Nicolien al jarenlang toont, is zeer bijzonder. Dat ze daarnaast veel reist maakt de associatie met ons hoogwaardige product alleen maar sterker. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en zullen haar als trouwe fans van nog dichterbij volgen!â Arke voorziet de kleding en het snowboard van Nicolien van het Arke logo. Ook wordt zij hét gezicht van de wintersportcampagne van Arke. Nicolien is straks te zien in de etalage van de 140 Arke winkels in Nederland en op abriâs en billboards in het hele land.

Olympisch goud
Nicolien Sauerbreij (1979) schreef in 2010 Olympische geschiedenis in Vancouver: ze behaalde een gouden medaille op de parallelreuzenslalom. Hiermee is ze de eerste Nederlandse sporter die Olympisch goud in de sneeuw won. Ook is ze houdster van de honderdste Nederlandse Olympische gouden medaille. In 2002, 2003, 2008 en 2010 behaalde ze zeges in de Snowboard World Cup wedstrijden.