Fries bedrijf ontwikkelt internationale iPhone LEGO applicatie

08/10/2010 15:33

Speak B.V.

Speak een bureau voor digitale communicatie uit Surhuisterveen lanceerde vrijdag 8 oktober internationaal hun eigen iPhone LEGO Hobby App. De LEGO Hobby App bevat alle handleidingen voor het bouwen van elke LEGO set die de gebruiker zich kan herinneren.

iPhone applicatie

De LEGO Hobby App is de vierde iPhone App die Speak afgelopen jaar ontwikkeld heeft. "Afgelopen jaar hebben we iPhone applicaties ontwikkeld voor Ameland Actueel, de Dokkumer Vlaggen Centrale en Omrop Frysl(aa)n. Binnen Speak hebben we veel LEGO fanaten daaruit is het idee ontstaan een App te ontwikkelen, speciaal voor LEGO liefhebbers,"stelt Henk Everts, adviseur digitale communicatie en directielid Speak.

De populairste telefoon van dit moment is zonder twijfel Apple's iPhone. Steeds meer organisaties zien de waarde in van dit nieuwe communicatiemedium en maken er gebruik van. Veelal door de ontwikkeling van een eigen iPhone applicatie. Bij Speak werken specialisten op het gebied van design, software, usability en media. De vier factoren die van belang zijn voor het bouwen van een (commerciële) applicatie voor de iPhone, iPod Touch of iPad.

LEGO Hobby App

De gebruiker kan met behulp van de LEGO Hobby App iedere LEGO set vinden op basis van nummer, jaartal of thema. Van Star Wars tot Indiana Jones. Ook is het mogelijk een eigen verzameling samen te stellen, op de hoogte blijven van het laatste nieuws van LEGO en gevonden handleidingen delen met vrienden op diverse social media kanalen. Alles is mogelijk met de LEGO Hobby App van Speak.

Lancering

Ter gelegenheid van de wereldwijde lancering, maakt iedereen die de LEGO Hobby App voor vrijdag 31 december download kans op 500 euro aan LEGO. De App is via de officiële App Store te koop. Meer info is ook te vinden op http://www.speak.nl/legohobby

EINDE PERSBERICHT

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.speak.nl/legohobby