Plan Nederland

Kristy van Lammeren winnaar World of Difference voor Plan Nederland

08 oktober 2010

Gisteren zijn de winnaars van World of Difference bekend gemaakt, het programma van de Vodafone Netherlands Foundation om young professionals een kans te geven op een internationale droombaan voor een jaar bij een goed doel. Het programma is al zes jaar een groot succes en toont de groeiende interesse voor maatschappelijk relevant werk onder young professionals. Dit jaar waren er 229 inschrijvingen, bijna een kwart meer dan vorig jaar.

De World of Difference campagne maakte van juli tot en met september via commercials op MTV young professionals enthousiast voor maatschappelijke projecten en riep hen op om te solliciteren op een baan bij dance4life, Music Mayday, oneMen, Plan Nederland of zelf een project aan te dragen. De winnaars ontvangen een modaal jaarsalaris, onkostenvergoeding en een mobiele telefoon van Vodafone. Daarnaast worden ze een jaar lang professioneel begeleid door de stichting waar ze voor gaan werken.

De winnaars van 2010

Tijdens een feestelijke avond zijn de vijf winnaars bekend gemaakt bij MTV, Kristy van Lammeren gaat als Social Media expert bij Plan Nederland in Azië werken en volgt daarmee de winnares van vorig jaar Danielle Pattiasina op.

Meer informatie op: www.worldofdifference.nl