Ingezonden persbericht


Persbericht
september 2010

Miljoenen lichtjes in Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Holland's Got Talent winnaar Martin Hurkens zingt aria tijdens spectaculaire seizoensafsluiting

Attractie- & Vakantiepark Slagharen sluit van 8 t/m 30 oktober het seizoen groots af met The Miracle of Lights Parade. Dit jaar komt de winnaar van Holland's Got Talent zijn winnende aria zingen en is The Miracle of Lights Parade wegens succes verlengd met een hele week.

Zodra de schemering valt, worden alle attracties en The Main Street met 2.500.000 lampjes verlicht. Verlichte voertuigen met characters, steltlopers van hoog niveau, gekostumeerde danseressen en muziek zorgen voor een feeërieke afsluiting van de dag.

Tijdens de finale van The Miracle of Lights Parade zingt de voormalige bakker uit Limburg Martin Hurkens op 12 en 14 oktober Nessun Dorma, de aria uit de opera Turandot van Puccini waarmee hij eerder deze maand winnaar van Holland's Got Talent werd.

Voorafgaand aan dit schouwspel kan het publiek genieten van meer dan 40 attracties voor jong en oud, de vele shows en live-acts.

Veel highlights in seizoen 2010

Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft dit seizoen al vele hoogtepunten beleefd. Zo startte het aan het begin van 2010 - als eerste attractiepark in de wereld - met een dynamisch prijsbeleid. Het leverde naast een tevreden publiek een betere spreiding op, zodat te massale pieken werden voorkomen.

In mei van dit jaar ontving Slagharen ook de Zoover publieksprijs voor "Beste grote attractiepark van Nederland" en introduceerde het, in de strijd tegen obesitas, de alternatieve en gezonde (snack)menu's voor groot en klein.

Het groots opgezette transformatieproces van Slagharen werpt direct zijn vruchten af. Het attractie- en vakantiepark veroverde recent de 2de plaats op de NBTC ranglijst van meest bezocht attractiepark in Nederland. Van plaats 6 naar 2 in één jaar.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is tijdens de herfstvakantie tot 19.30 uur geopend.


Noot voor redacties

Noot voor redacties,