Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

So Sweet "The lover's quarrel" Mixtape door Dj Ci Seryne

Ode aan de liefde
De langverwachte mixtape is een ode aan de liefde onderbouwd met het geluid van deep en soulfull house. De mix is opgenomen als een gesprek tussen lovers en aanverwanten. Dit "gesprek", snijd onderwerpen aan waar we allemaal wel mee te kampen hebben of zeker in de toekomst op ons bordje ligt. Laat je meeslepen in dit tijdloze geluid maar vooral in dit tijdloze onderwerp.

Ci Seryne,een eigentijdse DJ/Producer
Ci Seryne geboren te Paramaribo, Suriname kwam naar Nederland op 10 jarige leeftijd. Als één van de jongste werd ze voornamelijk beïnvloed door haar broer en zus. Vanuit haar muzikale famile van zangers en instrumentalisten kreeg ze al gauw te maken met haar Zuid Amerikaanse en Afrikaanse roots maar ook pop, rock en soul invloeden. Op haar 16e begon ze als mc en beat creator, na aandringen van vrienden, en deed ze mee aan verschillende projecten als "Best of A' en de beat cd "BBQ" Beat Bangin'Quality in 2006. Ze wilde meer proberen en gaf DJ-en een kans. In 2007 participeerde zij in een DJ Workshop gegeven door een welbekende House DJ. Geïnspireerd door deze stijl volgde ze haar gevoel en betrad ze de House scene. Binnen een korte periode was ze onderdeel van female DJ team "Rags2Riches" en traden ze op in clubs als Paradiso, Sinners(Home), Powerzone, The Sand, Club Rain, Jimmy Woo en The Sugarfactory. Haar expliciete voorkeur naar groovy beats, zorgde voor de behoefte naar meer. 2010 is Ci klaar om een poging te wagen naar haar solo carriere.

Seryne over "So Sweet":
,,So sweet is heel sexy maar ook diep. Het zal je raken. De mix is opgebouwd als een gesprek tussen geliefden, mensen die liefde ondervinden of ondervonden hebben. Als je goed oplet, merk je ook dat het opgenomen tussen man en vrouw. Net alsof ze iets duidelijk willen maken in een gesprek."

Dit alles gaan we vieren met een release party
De verse mixtape en het harde werken van Ci Seryne gaan we vieren met een party in de Minibar op 8 Oktober . De Minibar is gezellig, heeft een warme ambiance en je beschikt over je eigen bar. Spendeer de avond met je liefje, je matties of collega's. http://www.youtube.com/watch?v=4vl2FtXYsK4

"So Sweet" word een zoete soulfull avond met de lekkerste en chillste tunes uit verscheidene genres. Van Swingbeats naar Originals en van Deep House naar R&B. Kom genieten van een avond van geen stress, goeie muziek en chille mensen.

Datum: 8 oktober 2010
Tijd: 22.00 - 03.00
Kosten: Free entrance
Locatie: Minibar,Prinsengracht nr 478,Amsterdam
Line up: Ci Seryne, Shug La Sheedah, Djef StarringJasmine

Media
www.serynemusic.hyves.nl
www.soundcloud.com/serynebeats
www.serynemusic.tumblr.com/
www.facebook.com/serynemusic
www.twitter.com/CiSeryne