MAX maakt panel Wie van de Drie bekend

08/10/2010 08:36

Omroep MAX

Martine Bijl, Arjan Ederveen en Ernst Daniël Smid in panel Wie van de Drie

In 2010 brengt MAX rond de kerstdagen het razend populaire spelprogramma 'Wie van de Drie' terug op televisie. Na de bekendmaking van de presentator, Ron Brandsteder, waren de verwachtingen rond het panel hoog gespannen. En dit is terecht gebleken!

Martine Bijl maakte 7 oktober 2010 in het programma Tijd voor MAX bekend dat zij, Arjan Ederveen en Ernst Daniël Smid het vaste panel van Wie van de Drie gaan vormen. Het vaste panel wordt afwisselend versterkt door Erica Terpstra, André van Duin, Anita Witzier en Jamai Loman.

Martine Bijl maakte vanaf de jaren '70 al ruim 10 jaar deel uit van het panel van het populaire spelletjesprogramma. Al eerder kwam Wie van de Drie terug op televisie en werd Martine - steeds zonder succes - gevraagd om weer plaats te nemen in het panel: "Dit is echt voor het eerst dat ik denk 'Het zou wel eens zo leuk kunnen worden als het zou moeten zijn'. En dat is omdat we het spel gaan spelen zoals we het vroeger speelden. Ik verheug me er verschrikkelijk op!".

MAX-directeur Jan Slagter: "Naar Wie van de Drie heb ik altijd met veel plezier gekeken en velen met mij. Met liefde heb ik dit succesvolle programma teruggehaald en met deze presentator en panelleden wordt het een geweldige serie. Hiermee biedt MAX een ieder rond de kerst ouderwets en oer-Hollands amusement."





http://www.omroepmax.nl