Budgio verkozen tot meest populaire autoverzekeraar

08/10/2010 08:52

Independer.nl

Budgio is de meest gekozen autoverzekeraar bij vergelijkingssite Independer.nl en ontvangt de allereerste Independer.nl award uit handen van Edmond Hilhorst, oprichter/directeur van Independer.nl. Sinds de lancering van de vernieuwde website voor autoverzekeringen, begin juli 2010, sloten bijna 16.000 bezoekers een autopolis af bij Independer.nl. Op grond van prijs en kwaliteit werd hierbij het meest gekozen voor een autoverzekering van het merk Budgio. Als tweede kwam in dit onderzoek Onna-onna uit de bus, gevolgd door Allsecur. De volledige ranglijst is te vinden op weblog.independer.nl.

Budgio is in 2006 gestart als prijsvechter van ASR Verzekeringen en is in die jaren uitgegroeid tot een serieuze speler op de verzekeringsmarkt. Verzekeringen als die van Budgio kunnen op Independer.nl onafhankelijk met elkaar worden vergeleken op grond van prijs, voorwaarden en kwaliteit van de dienstverlening. De bezoeker kan aansluitend zijn gewenste keuze afsluiten op de website.

Edmond Hilhorst, oprichter/directeur Independer.nl: "Veel grote verzekeraars hebben een extra label in de markt gezet om de concurrentie met internetverzekeraars aan te gaan. Budgio is daar een succesvol voorbeeld van. Ondanks dat het een relatief onbekend merk is, geeft verzekeraar ASR en de vertrouwde omgeving van Independer.nl de consument genoeg vertrouwen".

Boudewijn van Uden, directeur Marketing en Verkoop ASR, "Wij zijn blij met de erkenning. Budgio is ontwikkeld om het intermediaire kanaal de mogelijkheid te geven de prijsconcurrentie aan te gaan waar nodig. Independer en ook andere intermediairs laten zien dat Budgio in deze behoefte voorziet."

Voor de volledige ranglijst: http://weblog.independer.nl/onderzoek/onderzoeksresultaten-meest-populaire-autoverzekeraar-2010/





http://weblog.independer.nl/onderzoek/onderzoeksresultaten-meest-populaire-autov