De nieuwe RestoDays: nu reeds een overdonderend succes!

08/10/2010 09:36

ANT Networks

De chefs van ruim 200 restaurants zullen 10 dagen lang opnieuw culinaire hoogstandjes bereiden tegen een betaalbare prijs. En het belooft nu al een overweldigend succes te worden met ruim 3.000 reservaties voor de openingsdag!

Na de succesvolle eerste editie in april, goed voor ruim 20.000 deelnemers, staan van 8 tot 17 oktober 2010 de nieuwe RestoDays op het menu. De restauranthouders zullen meer dan ooit hun beste beentje voorzetten om hun culinaire talenten in de kijker te zetten met een verleidelijk aanbod dat toegankelijk is voor alle fijnproevers!

De RestoDays schieten vandaag, vrijdag 8 oktober, uit de startblokken maar het is nu al duidelijk dat deze actie een overdonderend succes zal worden. Voor de openingsdag hebben immers al ruim 3.000 fijnproevers een tafel geboekt in één van de deelnemende restaurants!

Ontdek tijdens de RestoDays eens een andere kant van uw favoriete restaurant, of laat u bekoren door nieuwe restaurants en gerechten, die u voorheen niet durfde uitproberen-uit angst voor een gepeperde rekening! De deelnemende restaurants bieden hun gastronomische menu's aan tegen de bescheiden prijs van 21¤ ('s middags) en 28¤ ('s avonds).

De tweede editie serveert u meteen twee nieuwigheden.

Niet alleen zullen voortaan ook de betere restaurants uit het Groothertogdom Luxemburg deelnemen aan het evenement, ook sterrenchefs zullen voor het eerst meedoen en exclusieve, speciaal voor de RestoDays ontworpen gerechten aanbieden. Zo zult u kunnen genieten van een sterrenlunch of -diner voor de bescheiden som van respectievelijk 36¤ en 43¤.

Wilt u ook meegenieten van deze unieke kans om uw culinaire grenzen te verleggen, wacht dan niet langer. Reserveren voor de RestoDays doet u via RestoBookings.be. Met dit uiterst handige systeem kunt u thuis in alle rust uw keuze maken en reserveren. Eén muisklik en uw tafeltje staat klaar!

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel