Ingezonden persbericht


Persbericht:

BackupAgent bereikt 8e plaats in Deloitte Technology Fast 50 Delfts bedrijf laat ruim 1.650 procent groei zien

Delft, 8 oktober 2010 - BackupAgent, leverancier van online backup software voor resellers en service providers, is één van de winnaars van de Deloitte Technology Fast 50 Benelux, dé verkiezing van de 50 snelgroeiende technologiebedrijven. Het Delftse bedrijf heeft een 5-jaren groei van ruim 1.650 procent gerealiseerd en is daarmee op de 8e positie op de lijst opgenomen. De winnaars werden bekend gemaakt tijdens een gala-evenement in het Eindhovense Evoluon op donderdag 7 oktober.

De Technology Fast 50 wordt georganiseerd door accountantskantoor Deloitte en is een jaarlijks terugkerende verkiezing, waarbij gekeken wordt naar de omzetgroei van de afgelopen 5 jaar (2005-2009). De ondergrens om opgenomen te worden in deze lijst van snelle groeiers is 400 procent groei. Daarnaast moet de omzet voor een significant deel afkomstig zijn van eigen technologie en er moet een substantiële investering in R&D plaatsvinden.

"We zijn erg trots om de prestigieuze Fast 50 te winnen en op de 8e plaats te staan", aldus Roland Sars, Director Sales and Marketing van BackupAgent. "Het is een fantastisch compliment naar onze medewerkers, klanten en partners. We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in onze software en vele klantsuccessen geboekt in binnen- en buitenland. Dat we op de goede weg zitten, wordt op deze manier bevestigd".

Over BackupAgent

Het Nederlandse bedrijf BackupAgent is een fabrikant van innovatieve software voor online backup van bedrijfsdata en is snel uitgegroeid tot een internationale organisatie. BackupAgent biedt oplossingen die bedrijven van elke omvang en uit elke sector volledig beschermen tegen dataverlies. Professionaliteit, productkwaliteit en ambitieuze expansiedoelstellingen zijn de belangrijkste kenmerken van het bedrijf. Niet voor niets heeft BackupAgent klanten in geheel Europa en in Amerika. BackupAgent werkt met resellerpartners die BackupAgent-oplossingen onder eigen naam kunnen leveren. Ondersteuning en service zijn voor BackupAgent even belangrijk als productkwaliteit. Dit uit zich bijvoorbeeld in installatie- en onderhoudsservices door gespecialiseerde technici na aanschaf. Voor meer informatie: www.backupagent.com.