Ingezonden persbericht



---





PERSBERICHT

Marchel Koops benoemd tot commercieel directeur Athlon Car Lease

Almere, 8 oktober 2010 - Per 15 oktober 2010 neemt Marchel Koops (41 jaar) de functie van commercieel directeur van Athlon Car Lease Nederland over van Bruce van Egmond. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor het totale commerciële beleid van de grootste leasemaatschappij van Nederland. Hij rapporteert direct aan Paul Harms, algemeen directeur Athlon Car Lease Nederland.

Marchel Koops begon zijn automotive carrière in 2005 als manager New Business Rabobanken bij De Lage Landen Translease. Na de fusie van De Lage Landen Translease en Athlon Car Lease werd hij in 2008 benoemd tot Sales Director bij Athlon Car Lease waarbij hij verantwoordelijk was voor het aansturen van alle regionale vestigingen.

Paul Harms, algemeen directeur Athlon Car Lease Nederland: "Wij zijn ervan overtuigd dat Marchel met zijn ruime commerciële ervaring en zijn professionele, positieve en enthousiaste inzet veel voor onze klanten kan betekenen en wensen hem alle succes toe in zijn nieuwe functie als commercieel directeur."

Harms vervolgt: "Vanwege de wijziging in de internationale organisatiestructuur van Athlon Car Lease en de toekomstplannen die wij voor ogen hebben, is in goed onderling overleg besloten dat Bruce van Egmond zijn functie niet langer zal uitoefenen. Athlon Car Lease bedankt Bruce voor de enorme inzet die hij de afgelopen veertien jaar heeft getoond en de vele commerciële successen die hij heeft bereikt. Wij hebben Bruce leren kennen als een integere, plezierige collega met veel ervaring in de automotive branche en met hart voor de zaak. Wij wensen Bruce uiteraard veel succes in de toekomst toe."

Over Athlon Car Lease
Athlon Car Lease Nederland is met 126.000 auto's marktleider op het gebied van autoleasing. Het bedrijf heeft als doel de meest klantgerichte leasemaatschappij van Nederland te zijn en heeft kwaliteit, klanttevredenheid en regionale betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Uit haar product- en dienstenaanbod komt duidelijk naar voren dat Athlon Car Lease als toonaangevende leasemaatschappij haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. De missie van Athlon Car Lease is dan ook 'het verduurzamen van mobiliteit'. Athlon Car Lease ontwikkelde bijvoorbeeld het Duurzaam Mobiliteitsplan met daarin een aantal producten en diensten die het mogelijk maakt wagenparken te verduurzamen. Bovendien biedt de leasemaatschappij tijdsbesparende en efficiëntere alternatieven voor het autogebruik.

Naast leasing biedt Athlon Car Lease verhuur aan via de eigen verhuurvloot, Rental Services. Athlon Car Lease Nederland heeft ruim 500 medewerkers in Nederland en is onderdeel van De Lage Landen International, een 100% dochter van de Rabobank. Het hoofdkantoor van Athlon Car Lease is gevestigd in Almere. Daarnaast heeft zij kantoren in Heerenveen, Alkmaar, Nieuwegein, Berkel en Rodenrijs en Eindhoven. Internationaal is Athlon Car Lease actief met kantoren in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Polen, Portugal, Italië en Spanje. Buiten deze landen werkt Athlon Car Lease nauw samen met Fleet Synergy International.

Meer informatie vindt u op: www.athloncarelease.nl.

EINDE BERICHT

Noot voor redactie,