Ingezonden persbericht


Utrecht,
Dinsdag 5 oktober 2010

Trash&Treasures betreedt op 8 oktober Haarlem! Na steden als Amsterdam, Rotterdam, Den haag, Utrecht en Antwerpen is het hoogste tijd dat er ook een Haarlem editie komt. Op vrijdag 8 oktober is Trash&Treasures de officiële afterparty van het nieuwe Haarlemse kunstfestival Streetcanvas. De beste fashion finds, vette DJ's, juweeltjes en pure trash: c'est une garage sale extraordinaire en dit allemaal in het Patronaat. We beginnen al vroeg. Vanaf de vooravond ben je meer dan welkom op Trash & Treasures, we beginnen namelijk al om 21:00 uur. Kom kijken, kopen, drinken of geef jezelf een make-over. We hebben veel leuke winkels, stylisten, fashionista's en beginnende ontwerpers waar je kan langs struinen op zoek naar dat ene pareltje. Maar we hebben ook een nagelstudio voor versierde nagels en een kapper voor een nieuwe look. Rond middernacht barst het feest los en kun je dansen op muziek van o.a Dj's Excuses, Lustige Lola&Weltschmerz, Vetpot, Meester moeilijk en Sjonnie Disco.

Trash&Treasures is begonnen in Amsterdam als een underground sale met feestje tijdens het Amsterdam Fashion Week downtown programma. Geïnspireerd door georganiseerde garage sales in NY en Parijs hebben Club Zonder Filter en Triomf besloten een soortgelijk event in Nederland te gaan organiseren. De organisatie van T&T is erg kritisch wie er mag komen verkopen en wil een goede mix behouden van jonge designers die hun ding promoten, shopaholics met een te volle kast, waaronder ook veel stylisten en oude stock en samples van de beste merken, labels en leukste winkels.

Op 7 oktober 2010 vindt de eerste editie plaats van het media-art evenement StreetCanvas op de Oude Groenmarkt in Haarlem. StreetCanvas is een vernieuwend en inspirerend 3-daags kunstevenement dat de grenzen opzoekt van hedendaagse kunst en een samenspel laat ontstaan tussen de stad, de kunst, bewoners en bezoekers.

Tijdens Trash&Treasures op 8 oktober zal StretCanvas de visuals verzorgen.

Wanneer: 8 oktober 2010

Hoeveel: E8,-

Hoe laat: 21:00-03:00

Waar:
Patronaat

Zijlsingel 2

2013 DN Haarlem
Voor meer informatie check: www.trash-treasures.blogspot.com of http://www.streetcanvas.nl/