Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 06-10-2010

DE KOMISCHE VOICE VAN CHANTAL, JEROEN EN DENNIS BIJ DE AVRO

Vrijdagavond is het tijd voor een nieuwe aflevering van Weten zij Veel!? en NEONLETTERS. De AVRO brengt vanaf 20.30 uur op Nederland 3 humor, met de succesvolle funquiz waar Chantal Janzen aan de haal gaat met vooroordelen. Daarna brengen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven een flinke dosis satire met Neonletters.

Bij Weten zij Veel!? keren een aantal bekende gezichten terug, namelijk de skateboarders, dispuutmeisjes, brandweervrouwen en larpers. Helaas konden de kleine mensen hen niet bijbenen en worden zij vervangen worden door een groep pittige dames die laten zien wat ze waard is: 'Ey Swa, eeey. Wat moet jij!' . De groepen zullen onderling de strijd aangaan, maar ook zal kandidaat Dave zijn uiterste best doen om niets van de groepen heel te laten. Een aanstekelijke mix van humor, vooroordelen, algemene- én mensen kennis, gepresenteerd door Chantal Janzen.

Nederland 3 biedt een mooi podium voor jonge en creatieve programmamakers zoals de heren van NEONLETTERS. Zij kruipen aan de hand van de actualiteit in de huid van boeiende typetjes. Deze week komt NEONLETTERS rechtstreeks vanuit de seksclub. Het echtpaar Geurt en Hermien toont de kijker de ins en outs van hun florerende bedrijf. Er wordt geproefd, gevoeld, gepraat, gelikt, gesmuld, gezongen, gehaat, geliefd, verdwaald, gegriefd en besprongen.

Naast de Rotterdamse meiden Lisa en Mandy, culinair recensent Theo Wiggers en Nikker Simon en zijn manager staan een keur aan opmerkelijke types in de rode spotlights. En niet te vergeten, een nieuwe TBS6. Een heet avondje dus, in NEONLETTERS.

Extra backstage-materiaal is terug te vinden op facebook.com/avro.wetenzijveel, wetenzijveel.avro.nl, en neonletters.avro.nl

Weten Zij Veel!?, 8 oktober 20.30 uur op Nederland 3 Neonletters, 8 oktober 21.15 uur op Nederland 3