Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

Contouren van Pakhuis Hartelust weer zichtbaar

Het monumentale Pakhuis Hartelust in Leeuwarden wordt momenteel grondig gerestaureerd. Omdat het pand reeds enige tijd heeft leeg gestaan, is een totale renovatie noodzakelijk om het pakhuis weer een toekomst te geven. Het pakhuis zal worden omgebouwd tot een woongebouw, bestaande uit 28 appartementen en een vijftal bedrijfsruimten.

Vanaf vandaag is de markante voorgevel met de kenmerkende torens op de hoek weer in volle glorie zichtbaar. 'Het is altijd afwachten wanneer een gebouw uit de steigers komt. Dit keer was het een echt kippenvelmoment. De mensen die hieraan meegewerkt hebben, hebben vakwerk geleverd. De uitstraling van het gebouw is een goed teken voor het uiteindelijke eindresultaat", aldus de trotse projectleider Romke Hekstra van Bouwbedrijf Lont.

Een ander opmerkelijk punt is, dat de verkoop van de appartementen ook voorspoedig verloopt. Momenteel is ruim 75% verkocht. Vanaf komende vrijdag, van 15.00 - 17.00 uur, is iedereen weer van harte welkom in het volledig ingericht modelappartement. Meer informatie op www.pakhuishartelust.nl.