Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

M4N opnieuw in top 10 van Fast50

Vier maal op rij in Fast50 ranking

Amsterdam, 8 oktober 2010 - Affiliate marketing netwerk M4N heeft de negende plaats behaald in de ranglijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. Dat bleek gisteravond tijdens de Award Ceremony in het Evoluon te Eindhoven.

M4N staat voor het vierde jaar op rij in de ranglijst. Thomas Joosten, algemeen directeur van M4N: 'We hebben vorig jaar onze doelen hoog gesteld en een sterke groei doorgemaakt. We zijn dan ook van een 22e naar een 9e plek gestegen.' Het bedrijf, dat inmiddels 11 jaar bestaat, heeft over de afgelopen vijf jaar een groei van 1.478 procent weten te behalen. Eerder wist het bedrijf een 14e en 6e plaats te behalen.

De affiliate markt is een snel groeiende markt. Uit de cijfers van Blauw Research bleek dat het merendeel (88 procent) van de affiliate marketing netwerken in 2010 een omzetstijging van meer dan 20 procent verwacht. M4N zit daar met een verwachtte groei van 42 procent nog eens flink boven. 'Ik ben erg trots op onze medewerkers dat ze dit voor elkaar hebben gekregen. Door hun talenten, ambitie, opleiding en betrouwbaarheid, kunnen we een hoog serviceniveau bieden. Dit is een van de belangrijkste succesfactoren.'

Met name internetbedrijven waren dit jaar goed vertegenwoordigd in de Fast50, 24 van de 50 bedrijven zijn afkomstig uit deze branche. 'Het is een mooie bevestiging om te zien dat veel van onze klanten eveneens een plek in de lijst hebben veroverd. We doen bijvoorbeeld affiliate campagnes voor Albumprinter, Bungalow Booker, Emesa en webwarenhuis Fonq.nl', aldus Joosten.

Over M4N
M4N heeft als missie om het zoeken, vinden en kopen van producten op internet gemakkelijker te maken. M4N bereikt dit door een netwerk van website eigenaren, affiliates genoemd, te koppelen aan aanbieders van producten op internet. Het bedrijf ziet de affiliates als distributiekanaal: zij maken informatie (commercieel en niet commercieel) namelijk toegankelijk voor specifieke doelgroepen en linken naar de juiste plekken op de vaak uitgebreide websites van adverteerders. Met M4N kunnen zowel affiliates als adverteerders beter op het online koopproces afstemmen door middel van goede statistieken en promotiemateriaal. Voor meer informatie, zie: Affiliate netwerk voor adverteerders en exploitanten of www.m4n.nl.

Voor meer informatie voor de pers
Lubbers & De Jong
Maartje van Oeveren

020 421 0565
Maartje@l-dj.nl

M4N
Thomas Joosten
020 - 758 19 00
thomas.joosten@m4n.nl