Politie Zeeland


---

1784-2010 Overval cafetaria, Terneuzen
Donderdag omstreeks 22.00 uur werd een cafetariahouder in zijn zaak aan de Vlietstraat in Terneuzen overvallen.
De eigenaar was alleen in zijn zaak toen er een man binnen liep en de eigenaar onder bedreiging van een wapen geld afhandig maakte.

Nadat de overvaller geld had gekregen, liep hij weg in de richting van de Zeldenrustlaan.

De overvaller zag er als volgt uit:
- 1.76 meter lang
- Nederlands sprekend
-Donkerrode sjaal met een rood/wit/blauw gekleurde streep voor de mond
-Donkerblauw jack
-Spijkerbroek
-Donkerblauwe pet met klep
-Donkerrode handschoenen

De politie is op zoek naar getuigen. Neem contact op met de politie via nummer 0900-8844 of ga naar een nabijgelegen politiebureau.

1785-2010 Verkeerscontrole politie en belastingdienst, Terneuzen
Dinsdag 5 oktober 2010 werd op het sluizencomplex en nabij Snowbase in Terneuzen een verkeerscontrole gehouden waarbij de politie Zeeland samenwerkte met de belastingdienst Zuid-West.
Bij deze controle werden de aangehouden auto`s gecontroleerd op verkeerstechnische zaken en -gedragingen zoals autogordels en te hard rijden. Door de belastingdienst werd aan de hand van de kentekenregistratie.
Door motorrijders werden de auto's naar de controleplaatsen geleid.
De belastingdienst heeft die dag voor ¬ 167.163 aan o te hard rijden. Door de belastingdienst werd aan de hand van de kentekenregistratie.
Door motorrijders werden de auto's naar de controleplaatsen geleid.
De belastingdienst heeft die dag voor E 167.163 aan openstaande belastingzaken beslag gelegd op 9 auto's er werden 2 in beslag genomen auto`s direct afgevoerd. De politie bekeurde dertien bestuurders voor het niet dragen van een gordel, één bestuurder voor mobiel bellen en één automobilist had een te scherp uitstekende spoiler. Daarnaast kregen zes automobilisten een prent omdat zij te donkere autoruiten hadden en 1 bestuurder kreeg een waarschuwing daarvoor.