Politie Zeeland


---

1786-2010 Kluis gestolen, Goes
Uit een cultuurinstelling aan de Beestenmarkt in Goes werd vrijdagmiddag een kluis met daarin enkele honderden euro's gestolen.
De politie kwam direct na de melding ter plaatse en maakten een zoekslag in de omgeving. Een surveilancehond werd ingezet. Deze vond uiteindelijk de kluis met al het geld in de bosjes in de Brouwersgang.

De politie wil graag weten wie deze kluis heeft weggenomen.

De dader zag er als volgt uit:
-Man
-Ongeveer 20 jaar
-Half lang bruin haar
-Blanke huidskleur
-Donkere jas

De politie is op zoek naar getuigen. Neem contact op via algemeen telefoonnummer 0900-8844 of ga langs bij een nabijgelegen politiebureau.

1787-2010 Oplichter aangehouden, Goes
De stucadoor die door middel van smoesjes meerdere mensen geld afhandig maakte, is vandaag aangehouden door de politie.
De man, een 34-jarige Goesenaar die momenteel geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, belde meestal in de avond aan bij mensen. Hij was gekleed in werkkleding en zei dat hij stucadoor was die net klaar was met zijn werk. Vervolgens vertelde hij dat hij geen geld meer voor benzine had en nog naar huis moest rijden. Hij vroeg de slachtoffers dan om 50 of 20 euro zodat hij benzine kon kopen. Hij beloofde de mensen dat hij dat geld de volgende dag terug zou komen brengen maar de slachtoffers hebben hem of het geld nooit teruggezien.

In totaal benadeelde de man 15 mensen in en rond Goes. De politie was al langere tijd op zoek naar de man maar dat werd bemoeilijkt omdat hij geen vast adres had. Vandaag zag een agent de man echter in Goes en hield hem aan.

De man is in verzekering gesteld.