Marimarth de Moor de Mooiste Studente 2010!

08/10/2010 21:52

Studenten.nl

Marimarth de Moor uit Groningen is de Mooiste Studente van 2010. De afgelopen maanden organiseerde Studenten.nl in samenwerking met Max Models en After Eden de verkiezing Mooiste Studente 2010.

De studentes gingen in september al uit de kleren tijdens een fotoshoot op het strand van Noordwijk. Op de website van Studenten.nl zijn foto's en video's te vinden van de 12 finalistes. Fotograaf Jasper Suyk verzorgde de fotografie.

Vanaf vandaag kun je op www.studenten.nl de kalender met de sexy studentes bestellen voor 5,95 euro. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de Malaria bestrijding.

Ruim 280 studentes schreven zich dit jaar in voor de verkiezing Mooiste Studente 2010. De 60 mooiste meiden werden uitgenodigd voor de casting in Amsterdam. Uit deze 60 meiden zijn 15 finalistes gekozen door de jury, bestaande uit Studenten.nl, Jasper Suyk en Max Models.

Bezoekers van Studenten.nl konden uiteindelijk stemmen op de 15 finalisten. Ook de jury stemde mee in het bepalen van de top 12. Deze 12 finalistes verschijnen op de kalender Mooiste Studentes 2010.

Tijdens de 3FM uitzending Ekstra Weekend met Gerand Ekdom en Michiel Veenstra is live de winnares bekend gemaakt. Marimarth de Moor uit Groningen mag zich een jaar lang de Mooiste Studente noemen! Daarnaast wint zij ook nog eens 1000 euro, een jaar lang After Eden lingerie en een doek met haar eigen foto (HerinneringenOpLinnen).

Svetlana Katina uit Rotterdam werd 2e en Mandy de Poel uit Groningen eindigde op een 3e plaats.

De uitslag van de Mooiste student van 2010:


1. Marimarth de Moor 22 Internationale Betrekkingen Groningen


2. Svetlana Katina 23 International Business Rotterdam


3. Mandy de Poel 18 HBO Rechten Groningen


4. Elise Kersbergen 19 Bedrijfskunde Rotterdam


5. Jeanine Clabbers 21 Utrecht Law College Utrecht


6. Nina Melgarejo 19 HBO-Rechten Heerhugowaard


7. Suusje Hogeling 21 Verpleegkunde Arnhem


8. Farida Alemi 21 Bedrijfseconomie Almere


9. Amanda Ravensbergen 18 Hogere Hotelschool Amsterdam


10. Laurie Ruijsch 18 Voeding en Dieetiek Nijmegen


11. Marjolein van Kooij 20 Gezondheidswetenschappen Capelle aan den IJssel


12. Desiree van Groesen 21 Tour Management Helmond

Over Studenten.nl

Studenten.nl is dé site voor studerend Nederland. Je vindt hier alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen,

abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer.





http://www.studenten.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,