Duycker opent deuren voor medewerkers


HOOFDDORP, 20101008 -- Duycker, het nieuwe podium voor pop, - muziek en cultuur in Haarlemmermeer, is opgeleverd. Alle medewerkers zullen deze week het pand in mogen duycken om alvast de sfeer te kunnen proeven van het nieuwe smaakvol ingerichte podium. Het podium zal in januari 2011 spectaculair openen, uiteraard met de inzet van al deze enthousiaste medewerkers, die een gezamenlijke passie hebben voor pop, - muziek en cultuur.

Vol spanning wordt er door alle medewerkers uitgekeken naar een spannende periode. Na de organisatie van Duycker Buyten, met de inzet van maar liefst 85 vrijwillige medewerkers, kan er nu worden begonnen met de inrichting van het pand. De medewerkers worden in het nazomer-zonnetje gezet en o.a. getrakteerd op een sneak preview. De eerste vuurdoop met spannende try-outs zijn gepland in december. Hierbij worden de zalen, sfeer, licht, geluid, techniek en catering uitvoerig getest, om de kwaliteit en veiligheid te kunnen waarborgen als Podium Duycker officieel opent in januari 2011 voor het grote publiek.

Enthousiaste inzet (vrijwillige) medewerkers wordt beloond
Podium Duycker is dit jaar gestart met de campagne "DUYCK(ST)ER GEZOCHT". Een organisatie als Duycker hecht veel waarde aan de inzet van enthousiaste vrijwillig medewerkers en is ook ontzettend trots haar crew. Zij draaien tijdens evenementen de bar, garderobe, kassa en backstage. Daarnaast zijn er ook functies buiten de evenementen om, gericht op promotie, het Duycker Promotieteam, foto- en videomontage e.d.

Uiteraard biedt Duycker meer dan een leuke werkomgeving, zoals goede begeleiding, gratis toegang, cursussen en werkervaring.

Inwoners van de regio Haarlemmermeer van minimaal 18 jaar met liefde voor popmuziek kunnen bij interesse contact met ons opnemen via of 023-5620713 of een mail sturen naar medewerkers@duycker.nl





duycker