Eerste gestoffeerde hotel opent zijn deuren in Antwerpen 24/09/2010 10:31

PR Newswire

ANTWERPEN, België, September 24, 2010 /PRNewswire/ -- 9 oktober 2010 gaan de deuren van "Le Tissu, hotellerie by DMG" open voor publiek en voor pers. Een origineel slaapconcept van het Antwerps interieurarchitectenbureau DMG Architectural Solutions.

Het unieke van hotel Le Tissu is dat bijna iedere muur werd
gestoffeerd. De aankleding gebeurde met de luxueuze stoffencollectie van de Jab-Anstoetz-groep. Le Tissu kreeg onderdak in de voormalige pastorie van de St-Jozef parochie, op de hoek van het stadspark van Antwerpen. De ligging is ideaal als uitvalsbasis voor zakenreizen, met de diamantwijk als buurt, maar tevens om deze winkelstad grondig te verkennen. Dit nieuwe slaapconcept combineert de luxe van een "Grand" hotel met de persoonlijke charme van een chambre d'hôtes.

Danny De Munter en Wim Gyselinck, de boegbeelden van DMG
Architectural Solutions, hebben hun schouders onder dit prachtige project gezet. Het resultaat is een eigentijds en eigenzinnig concept waar kamers tot leven komen en verhalen ontstaan. Het is waarschijnlijk het meest gestoffeerde huis in België - op zich al een bezienswaardigheid - en alles werd uitgevoerd met zeer veel respect voor het traditionele ambacht. De niet-gestoffeerde oppervlakten werden geschilderd met ecologische natuurverven en in de badkamers werd er gekozen voor een bezetting met tadelakt afwerking.

Over DMG Architectural Solutions

Danny De Munter gaf, als oud-medewerker van prominent
Antwerpenaar en kunstexpert Dhr. Axel Vervoordt, reeds in de jaren '80 zijn medewerking aan de restauratie van de Vlaeykensgang in het historische centrum van de stad en het kasteel van 's Gravenwezel. Wim Gyselinck toonde zijn expertise bij de totale stoffering van de Eerste Kamer en de Belgische Ambassadeursresidentie, behorend tot de mooiste ambassades van de wereld, in Den Haag, Nederland.

Over Jab-Anstoetz groep

Jab-Anstoetz heeft verschillende stoffenmerken onder zijn
vaandel zoals Chivasso, Carlucci, Wellmann, Soleil Blue, Metropolitan, e.a. De hoofd-showroom van België van de groep bevindt zich in Le Tissu.

Foto's en meer informatie op http://www.le-tissu.be

http://www.le-tissu.be
http://www.demunter-gyselinck.be

Contactgegevens: Le Tissu, Dhr Emile Henny, Brialmontlei 2, 2018 Antwerpen, http://www.le-tissu.be , tel +32-3-281-67-70. DMG Architectural Solutions, Dhr W. Gyselinck, Brialmontlei 2, 2018 Antwerpen, http://www.demunter-gyselinck.be , +32-3-232-71-06.






-