Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost



---

Open Dag Science Park Amsterdam

4 oktober 2010
Op zaterdag 9 oktober 2010 houdt het Science Park Amsterdam een open dag van 12.00 tot 17.00 uur op het Science Park 402. Kom en ontdek de wetenschap.

De wetenschappers, studenten en ondernemers van Science Park Amsterdam heten iedereen van harte welkom. Het is dé gelegenheid om zelf een beetje wetenschapper te worden.

Programma

Tijdens de Open Dag openen de diverse instituten hun deuren voor jong en oud. Praat met de medewerkers, doe mee aan proefjes, bezoek een mini-lezing of maak een eigen creatie in een van de pretlabs. Ontdek de variatie in de wetenschap, maar ook de variatie van Science Park Amsterdam. Naast de wetenschappelijke instituten en bedrijven vindt u hier het nieuwe treinstation Amsterdam Science Park en diverse horecagelegenheden.

Het nieuwe sportcentrum Universum opent die dag en presenteert zich met een spectaculair, sportief programma. Bezoek ook de nieuwe huisvesting van FOM-instituut AMOLF en het nieuwe bètafaculteitsgebouw van de UvA. Beleef een dag vol variatie!

Nieuwsgierig geworden? Ga naar www.scienceparkamsterdam.nl/opendag voor het complete programma.

De Open Dag van Science Park Amsterdam vindt plaats in het kader van Oktober Kennismaand: www.oktoberkennismaand.nl.

Deelnemende organisaties


* Centrum Wiskunde & Informatica (CWI)

* FOM-instituut AMOLF

* Nationaal instituut voor subatomaire fysica (Nikhef)
* SARA Reken- en Netwerkdiensten

* Sportcentrum Universum (USC)

* Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de Universiteit van Amsterdam (UvA)

Meer info

Datum: zaterdag 9 oktober 2009 van 12.00 tot 17.00 uur Locatie: Science Park Amsterdam
Toegang: gratis
Website: www.scienceparkamsterdam.nl/opendag

Bereikbaarheid

Bus 40 van het GVB rijdt elke 15 minuten vanaf de NS-stations Amsterdam Amstel en Muiderpoort naar Science Park Amsterdam. Vanaf Amsterdam Centraal Station of Almere stopt er meerdere keren per uur een trein op station Amsterdam Science Park. Automobilisten kunnen gratis parkeren op het terrein.

---