Ingezonden persbericht


Aanstaande 9 oktober, hebben wij in samenwerking met de Seen Art Foundation een speciaal ingelast groots evenement te Hilton Royal Parc Soestduinen. KUNST, FASHION, MUSIC, BUSINESS and MORE .....

MEET & GREET " SKY AINT THE LIMIT!!!......."

WAT KUNT U VERWACHTEN?
Deze avond staat in het teken van Quirino Bagnardi. Een label gebaseerd op 120 jaren vakmanschap en 5 generaties Italiaanse ambacht in kostuums en maatkleding.
* Fashion show met Quirino Bagnardi (120 jaar bestaand , label voor heren kostuums en maatkleding) en internationaal bekend designer SHEGUANG HU (dameskleding)


* Een muzikale show verzorgt door de geweldige artiest JAYDEN MORRIS en later op de avond een optreden van een internationaal doorgebroken DJ, te weten Julien Lejay


* Kunstwerken van de in Moskou, Parijs en Milaan exposerende kunstenaar Collin van der Sluis en werken van de onlangs overleden kunstenaar Corneille.


* De PR zal van internationale allure zijn met genodigden vanuit geheel Europa.


* De gastenlijst bestaat uit een delegatie van Bekende Nederlanders uit TV en artiestenwereld, platenmaatschappijen, NGO's, CEO's, ambassadeurs en genodigden met een duidelijke Corporate karakter.


* Charity is vertegenwoordigt door Seen Art Foundation (ANBI-status), welke zich met rechtstreekse projecten inzet voor kansarme kinderen in de 3e wereld.

Met gebundelde krachten brengen wij u een hoogwaardig evenement, waarin ook veel ruimte is voor netwerken op niveau. Het Hilton stelt speciale arrangementen in het vooruitzicht voor gasten die willen blijven overnachten. Verdere informatie hierover op aanvraag.

Met hele vriendelijke groet,
Angela Eikhout & Ivan Cevic
Valeria Bagnardi & Pierluca Bagnardi
Directors Quirino Menswear
T.024-7503940

www.quirino-menswear.com

info@quirino-menswear.com