Stadsdeel Amsterdam-Noord

De grote Amsterdamse Housewarming

6 oktober 2010

Amsterdam houdt in het weekend van 9 en 10 oktober open huis en laat twee dagen lang het complete woningaanbod van de stad zien in de Theaterfabriek. Ook Amsterdam-Noord presenteert haar woningaanbod.

In het weekend van 9 en 10 oktober a.s. kan je op 'de grote Amsterdamse Housewarming' struinen langs het complete aanbod koop- en vrije sector huurwoningen. Op dit belevingsvolle en inspirerende evenement kan je alle relevante informatie en persoonlijke aandacht krijgen die nodig is om tot een tot een goede keuze te komen.

Flyer Housewarming

Financieelplein

Binnen kijken bij andere huizen is altijd leuk maar het wordt pas echt interessant als je weet wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Daarom is er een financieelplein waar notarissen, banken en onafhankelijke hypotheekverstrekkers aanwezig zijn.

Picknicktafels en inspiratieplein

Verder zijn er picknicktafels waar je alle informatie nog eens rustig kan nalezen en een gezellig restaurant op de tweede verdieping met uitzicht op de beursvloer. Daarnaast is er een inspiratieplein op de beursvloer waar een programma voor wordt samengesteld met afwisselende workshops en presentaties.

Kinderplein

Op het kinderplein kunnen je kinderen naar hartelust spelen en samen met de begeleiding mooie droomhuizen bouwen terwijl jij intussen jouw droomhuis vindt.

Gratis entree

De grote Amsterdamse Housewarming is geopend in het weekend van 9 en 10 oktober van 10.00 tot 17.00 uur en het entree is gratis. Schrijf je vooraf in op www.amsterdamsehousewarming.nl en maak kans op mooie prijzen!


* YouTube: Maak kennis met Amsterdam-Noord