Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Opening modelwoning aan de Wagenweg

Het gaat uitstekend met Het Plateel, de nieuwe groene stadwijk bij het centrum van Purmerend. Alle stadswoningen uit de eerste fase zijn inmiddels verkocht. In de tweede fase staan zes smaakvolle herenhuizen en vier pittige duetwoningen op het programma. Om potentiële kopers een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is met de ruime en lichte woningen, wordt een van de herenhuizen als modelwoning ingericht.

Opening modelwoning 9 oktober
De nieuwe modelwoning aan de Wagenweg wordt op 9 oktober officieel geopend. De modelwoning is prachtig afgewerkt en aantrekkelijk ingericht. Zo kunnen geïnteresseerden zich een goed beeld vormen van bijvoorbeeld de royale afmetingen en de fraaie lichtinval. Iedereen is van harte welkom om tussen 11.00 uur tot 14.00 een kijkje te nemen in de woning. Er zijn ook makelaars aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Herenhuizen en duetwoningen
De zes herenhuizen in Het Plateel zijn bijzonder royaal opgezet: vier woonlagen, een gebruiksoppervlak van 165 m2, een tuin en een dakterras! Het zijn heerlijke ruime en lichte woningen die talloze mogelijkheden bieden. De begane grond is bijvoorbeeld ook uitstekend te gebruiken als praktijkruimte of atelier. De herenhuizen zijn te koop vanaf ¤ 299.000,- v.o.n.

Het Plateel krijgt ook vier pittige duetwoningen: elk met twee verdiepingen en een gebruiksoppervlak van 155 m2. Riante beneden- en bovenwoningen met zeeën van ruimte en veel ramen en licht. De duetwoningen zijn te koop vanaf ¤ 245.000,- v.o.n.

Website vernieuwd
De website van Het Plateel is onlangs helemaal vernieuwd en geactualiseerd - met plattegronden, impressies van de herrenhuizen en duetwoningen, en algemene informatie over Het Plateel. Ga naar www.hetplateel.nl voor het laatste nieuws over de vorderingen van de groenste stadswijk van Purmerend.


Noot voor redacties