Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 09-10-2010

Verdachte situatie leidt tot aanhouding

TILBURG - De politie heeft vanmorgen in een brandgang bij de
Kapelstraat een 46-jarige tilburger aangehouden. Hij wordt verdacht van heling cq inbraak. De man is op het bureau in het belang van het onderzoek ingesloten.

Rond 06.30 uur meldde een oplettende getuige dat een onbekende man zich in de Van Hogendorpstraat verdacht gedroeg. Agenten stelden een onderzoek in en troffen de man die voldeed aan het opgegeven
signalement in een brandgang bij de Kapelstraat aan. Tijdens het aanspreken hoorden de agenten meerdere cd's op de grond vallen. Deze cd's zaten in een tas die de verdacht bij zich had. Vanuit de richting waarvan de Tilburger uit de brandgang gelopen kwam vond de politie een lcd televisie. De politie vermoedt dat de goederen van diefstal afkomstig zijn en sluit een woninginbraak niet uit.

Functioneringsgesprek aanleiding tot bedreiging

GOIRLE - De politie heeft gisteren een 35-jarige Goirlenaar aangehouden voor bedreiging. Zijn werkgever, een 47-jarige man deed aangifte. Hij verklaarde dat hij de 35-jarige tijdens een functioneringsgesprek aangesproken had op enkele minpunten. De medewerker vond dit niet terecht en haalde verhaal bij zijn collega's. Er ontstond een
woordenwisseling waarbij de verdachte zijn leidinggevende woordelijk met de dood bedreigde.

Politie verricht één arrestatie in het horecagebied

TILBURG - De agenten die gisteravond en vannacht belast waren met het houden van toezicht in het centrumgebied van Tilburg verrichtten naast het beteugelen van enkele beginnende opstootjes één arrestatie. Een 15-jarige jongen uit Waalwijk is afgelopen nacht in het centrum opgepakt omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid aan een beroving die 02 oktober jl. plaats vond op het Pieter Vreedeplein. Een 16-jarige Tilburgse jongen werd daarbij het slachtoffer. Onder dreiging van geweld stond hij geld af aan de daders.


Laatst gewijzigd 09-10-2010 14:14 | © Regio Midden en West Brabant |