Internationale sprekers onderwijzen over seks


ROTTERDAM, 20100830 -- Op vrijdagavond 10 september om 19:00 uur vindt de "Real Man Conference Try Out " plaats. In deze try out komen twee professionele coaches vanuit de Verenigde Staten en Rusland naar DJOJ, het centrum voor persoonlijke ontwikkeling, in Rotterdam (www.djoj.nl). Deze coaches leren mannen hoe ze meer succesvol en zelfverzekerd zichzelf en hun partner kunnen bevredigen. Er is plaats voor 80 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Waarom bijzonder

Er zijn meer sekscoaches in de wereld. De sprekers op de Real Man Conference try out onderscheiden zich door de praktijkgerichte en simpele aanpak. Geen zweverige verhalen. Gewoon duidelijke en simpele tips waar je gelijk samen met je partner mee aan de slag kan. Sasha Cobra richt zich bijvoorbeeld op blokkades in het lichaam. In tegenstelling tot veel anderen, die zich juist richten op blokkades in de geest.

Doel

Mannen en vrouwen hebben een gemeenschappelijk belang om elkaar te begrijpen. De nadruk ligt op het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, zelfvertrouwen en innerlijke kracht waardoor mannen aantrekkelijker worden voor vrouwen, en vrouwen aantrekkelijker voor mannen. Dit begint vaak met begrip voor jezelf en de ander. Een aantal simpele doch onverwachte tips kunnen mensen daarin al ontzettend op weg helpen.

Doelgroep

De doelgroep is divers:

* van mannen en vrouwen met weinig ervaring
* tot ervaren vrouwenversierders en mannenverslindsters die nog beter willen worden.

Hun doel varieert ook:
* van het plezieren van die ene droompartner
* tot het geven van genot aan zoveel mogelijk bedpartners

Achtergrond: begrippen en geschiedenis

Sasha en Alex hebben beiden ondervonden hoe veel verwarring er bestaat en ontstaat tussen beide seksen. Daarom geven zij seminars aan zowel mannen als vrouwen. Het is net zo belangrijk dat de vrouw enkele details hoort, hoe een man moet omgaan met het lichaam van een vrouw, als mannen dat zouden moeten doen, and vice versa. Dit schept de gelegenheid voor beide seksen om nieuwe dingen over hun lichaam te ontdekken, waar ze tot nu toe onbewust van waren.

Real Man Conference geeft een selecte groep van deze experts een platform om hun doelgroep live toe te spreken.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op www.realmanconference.nl.